Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub | Catalan.Lamareschale.org

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Exempció de responsabilitat: De tant en tant amb si contactat per diverses persones en relació amb aquest article el subministrament de més evidència de banda i banda d'aquesta història. Cada vegada que tals proves arestes veurà que va registrar aquí com una actualització. Tot el que porta en aquest post és de la meva pròpia investigació duta a terme en línia i la meva opinió personal. 

Quinzè d'agost de l'any 2016 al dia: Des que es va publicar aquest post vaig ser contactat per Setmanes Joby. Ens bàsicament d'acord en estar en desacord. No obstant això, vaig decidir reformular el títol del post d ' "estafa" a "l'advertència d'inversió". Després de reunir els fets no puc demostrar que la xarxa Bitclub és una estafa, sense ombra de dubte. Jo però, segueixo pensant que el model de negoci de Bitclub xarxa és deficient i no invertiria en una cosa personal

Durant les últimes setmanes he estat veient aquests anuncis d'una companyia anomenada "Xarxa BitClub" a la meva feed de Facebook. Decideixo fer una ullada a l'anunci de vídeo només per trobar un tio que no sembla saber molt sobre Bitcoin tractant d'explicar per què hauria de unir-se a la "xarxa BitClub".

Crec que el vídeo parla per si mateix quan dic que és de 5 minuts de galimaties total, que no dóna cap valor als seus espectadors. Puc dir amb seguretat que la persona al vídeo no sap realment el que és Bitcoin i és simplement llegint el seu text d'una pàgina. La meva cita preferida és, probablement, "Hi ha una cosa que es diu la mineria Bitcoin, es pot obtenir d'un munt de llocs a Internet" (1:16).

Bitclub xarxa (amb perdó per no vincular ells) pretén ser una mena d'operació minera on els usuaris inverteixen els seus diners per tal d'obtenir una part dels ingressos generats per la piscina minera BCN. També pot generar ingressos per referir a altres a unir-se a BCN.

Vaig decidir prendre una mirada més profunda en BitClub de xarxa (també conegut com BCN) i veure si és de fet un model de negoci legítim i sostenible o es tracta d'una espècie de shceme Ponzi.

Per a aquells de vostès que no saben el que és un esquema de Ponzi és - és un fraudulentinvestmentoperation on l'operador, paga torna als seus inversors de nou diners pagats als operadors dels nous inversors, en lloc de beneficis obtinguts a través de fonts legítimes. En general, no hi ha producte real o servei que els diners s'està invertint en.

Així que, bàsicament, els nous membres d'un esquema Ponzi finançar els pagaments per als antics membres. Això continua fins que no hi ha més nous membres vénen a bord, els diners s'esgota i l'operació es tanca deixant una gran quantitat de persones que van impactar perquè no recuperar els diners.

Ara, per un breu exemple. Diguem que vostè (l'inversor) paga a l'operador de $ 100, i es compromet a pagar $ 10 / mes durant els propers 12 mesos (el que significa que obtindrà més del que va invertir). Vostè pot estar pensant "¿com ha de tenir suficient per pagar després de 10 mesos?"

Una opció pot ser que ells estan invertint aquests diners legítimament en una mena d'operació rendible - per exemple, la mineria Bitcoin. Pel que l'operador pot realment comprar equips de mineria per generar ingressos, en aquest cas els diners que paguen i altres membres quan es va unir és com una espècie d'una campanya de crowdfunding.

Una altra opció podria ser que estan rebent diners per pagar als seus membres de noves persones s'uneixen a la línia per tal de finançar els membres més vells com tu. Aquí és on entren en joc les remissions.

Imagineu l'operador dient: "si portar a algú més en aquest esquema que vaig a pagar una comissió addicional només per portar-los". Així que ara tens a algú més que pagar $ 100 dòlars a l'operador de manera que obtindrà una comissió de $ 10 i més diners van a fluir en el sistema per pagar els membres. Per descomptat, els nous membres són motivats a continuació, per portar més membres a bord.

Per què és tan important que tothom portarà a les referències? A causa de que en la majoria dels casos això és la font més constant d'ingressos per a aquest esquema. I fins i tot si els diners s'inverteix en alguna operació de fiar que no és prou consistents com per cobrir els pagaments per tots els membres. En general, membres d'unió d'aquest tipus d'operacions esperen un retorn positiu consistent o s'aniran. L'operador sap que i és per això que tracta de complir amb aquesta petició impossible de generació de grans ingressos tots els mesos sense cap tipus de risc a través d'altres fonts (és a dir, els nous membres que vénen a bord).

Una altra forma de fer l'esquema Ponzi sobreviure i no quedar-se sense diners, està rebent els inversors a tornar a invertir els seus diners en l'operació en lloc de retirar-la. D'aquesta manera els membres creuen els amos dels diners, ja que consideren que el seu saldo del compte, però en realitat no hi ha manera que serà capaç de retirar aquests diners al seu propi compte bancari. El procés de re-inversió s'utilitza per mantenir els inversors en el joc i retardar el "punt de fallada" de l'estafa piramidal.

Per concloure els esquemes de Ponzi generalment sobreviu en el fet que:

 1. Els nous membres són afegits a la línia (i estan obligats a pagar una quota per descomptat).
 2. Els antics membres reinvertir els seus guanys de tornada en el règim per tal d'augmentar els seus ingressos (en paper).

Aquestes 2 característiques són molt importants, com veurem com s'alineen amb BitClub xarxa.

El meu BitClub xarxa d'hipòtesis és un esquema de Ponzi

Ara és el moment de trencar el model de negoci de BCN i veure si és en realitat una empresa de fiar. Vaig a utilitzar diverses eines per fer això - la majoria d'aquestes eines s'agreguen dins el Bitcoin scamtest que hem creat recentment aquí a 99Bitcoins.

Com és de fiar Bitclub Xarxa?

La primera cosa que vaig fer va ser a veure qui és el sol·licitant de registre per al domini Bitclubnetwrok.com. No obstant això, el domini està en el registre privat que és una bandera vermella al meu entendre.

Quan vaig continuar la meva recerca i vaig anar a la pàgina "About" de l'empresa que no vaig poder trobar cap identitats reals que corren el lloc. L'única cosa que s'afirma és:

BitClub no és propietat d'una sola persona o entitat, som un equip d'experts, empresaris, professionals, venedors de la xarxa, i els frikis de programació que tenen tots junts arribat a posar en marxa un negoci molt simple al voltant d'una indústria molt complexa.

Jo paraula de precaució - Sempre que vegi alguna vaga declaració sobre una empreses membres a la pàgina "Sobre Nosaltres" com "som un equip d'experts" i cap persona real, és retratat darrere de l'empresa - RUN.

Així que suposo que algú no vol ser trobat. Després de nombroses recerques en línia no vaig poder trobar una persona que està suposadament en el control de BCN. He trobat una gran quantitat de venedors i promotors, però no propietaris. El que trobar dos webinarbut oficial BCN per alguna raó l'amfitrió del seminari no es molesta a presentar-se a si mateix. També sembla que els BCN no es va registrar amb el SECand això no opera en els EUA - una altra cosa a considerar.

Tractant de cavar una mica més informació sobre BCN he trobat una cosa molt divertit. D'acord amb un lloc web Bitcointalk threadthe solia tenir testimoni de "clients" com es mostra aquí:

Com es pot veure, Víctor Díaz és molt feliç amb la seva inversió a BCN. Però pel que sembla, el veritable nom de Víctor és Ali Ansari i és un violador convicte que ha estat a la presó des de 2013:

Així que suposo Ali probablement va canviar el seu nom i es va posar a portar un ordinador portàtil i alguns bitcoins a la seva cel·la pel seu bon comportament. El lloc web també va mostrar un munt d'altres fotos falses que les seves fonts es remunten al voltant de la web. Sembla que després d'això va ocórrer BCN eliminat totes les imatges del lloc i ara té només noms i no fotos en els testimonis.

Algunes recerques addicionals sobre BCN a YouTube revelaran un vídeo que semblen una informes de notícies que donen suport Bitclub Expert (02:01 en el vídeo), però aquest video va ser clarament feta a través d'un concert de $ 5 a Fiverr (només amb un presentador diferent).

Més tard en contacte amb l'ajuda de BCN demanant-los amb força claredat que posseeixen BCN si tinc problemes i aconseguit la següent resposta:

Així que bàsicament és les mateixes paraules buides orientar-me al que s'indica en el "sobre" la pàgina - BCN com està descentralitzat i ningú ho posseeix. Bé, si ningú és amo d'ella (com Bitcoin per exemple) ha d'haver un protocol que detalla les regles de com funcionen les coses - que no sembla ser el cas aquí.

Una última cosa - BCN no semblen tenir una política de privacitat o condicions d'ús al seu lloc. Jo assumiria que qualsevol empresa de fiar tindria aquestes pàgines al seu lloc. La principal raó per no tenir aquestes pàgines podria ser que aquestes pàgines es requereixen per posar la informació identificable sobre ells.

29 d'actualització d'agost: He estat contactat per un altre membre de BCN diu el següent:

Vull actualitzar directament, sense afegir un enllaç a les seves respostes al bloc. Sóc membre de BitClub Xarxa i em van derivar en el negoci per un bon amic. Després vaig descobrir que la "Companyia" està dirigit per criminals i violadors, he publicat aquesta informació en steemit.com.

Vostè és benvingut a enllaçar, consulteu, copiar el meu post. Passa la veu.
BCN és una estafa i que no pot obtenir els seus diners de tornada!

Quants diners es necessita per invertir a BCN?

En general, aquest tipus d'esquemes de mineria en el núvol són massa bones per ser veritat (és a dir, estafes) o simplement no val la pena que la inversió en el llarg termini (per exemple, Gènesi Mineria). Així que vaig decidir fer les matemàtiques darrere de BCN a mi mateix. La primera cosa que vaig notar és que no puc signar fins a BCN sense un patrocinador.

Això més o menys reenforces la meva teoria de que BCN es basa principalment en les referències. Em refereixo a si aquesta és una operació de fiar que genera beneficis constants, per què em requereix un patrocinador per inscriure? No puc simplement "unir-se a la festa"?

Per desgràcia, necessitava un patrocinador pel que acabo d'utilitzar el tipus del vídeo de YouTube. Vull dir que em va començar en tot aquest viatge de totes maneres, pel que és bo per a ell. Per descomptat, el minut després em vaig inscriure em va impulsar a pagar $ 99 a unir-se a BCN sense cap opció per veure el que realment va a obtenir.

Pel que els passos per unir-se a BCN són bàsicament:

Pas 1: Configurar una cartera de Bitcoin

Pas 2: fons en el seu moneder Bitcoin

Pas 3: Enviar Bitcoin de la cartera en el nostre BitClub Direcció

Bàsicament el lloc està dient, anar a comprar bitcoins i després enviar-lo a nosaltres sense cap explicació del que realment va a aconseguir.

En realitat això no és del tot cert, si vostè llegeix a baix de la pàgina es pot veure el següent:

 • La formació i l'educació sobre la mineria Bitcoin
 • El ple accés a les nostres exclusives piscines Bitcoin Mining
 • ClubCoin Oportunitat - Get Free ClubCoin

En aquest punt, tinc un munt de preguntes com:

 • Què significa "accés complet" a un mitjà de la piscina mineria? (Puc tenir accés a moltes piscines mineres a la web sense necessitat de pagar els honoraris d'un motor d'arrencada)
 • Quants diners guanyaré? O quin és el rendiment de la meva inversió?
 • Què dimonis és Clubcoin? (A part d'estar en el lloc # 619in la llista moneda digital just després de les monedes més anònims com MayaCoin i LeoCoin).

Així que per ara em sembla com un munt de paraules boniques per encobrir el fet que no hi ha una proposta valuosa darrere de les escenes. Per descomptat que no pagar els $ 99, però, si ho fes pagar la quota de soci Us ho seduir a pagar altres $ 500 o més per diferents paquets de mineria.

Anem a fer els càlculs!

Vostè paga $ 99 acaba d'obtenir l'accés a BCN i després es pot triar entre 1 de 3 paquets - $ 500, $ 1000 i $ de 2000. Depenent de quin és el paquet que va triar obtindrà un percentatge dels guanys de la piscina de la mineria. Per exemple, si tria el paquet de $ 500 rebrà el 50% de la seva part a la piscina i la resta es "s'utilitzarà per finançar l'operació minera i per a la compra d'accions mineres addicionals".

He de reconèixer que BCN té un front molt de fiar amb la seva piscina de mineria responsable de 4,2% de l'activitat de la xarxa Bitcoin. Pel que no estan mentint sobre la mineria en realitat bitcoins. Ara anem a veure el molt que podem guanyar amb BCN.

Cada dia al voltant de $ 1.1m es paga a Bitcoin minersaround el món. Això vol dir que els BCN fa al voltant de $ 46.2K diària o mensual $ 1,4 milions (4,2% dels ingressos de la mineria al dia). Això, per descomptat, haurà de ser distribuït entre tots els usuaris de la mama.

Així que si per exemple, vostè va aconseguir el paquet $ 500 que li permet mantenir un 50% dels ingressos que necessita per fer $ 0,83 al dia per trencar evenafter 600 dies (que és el temps que dura el paquet). Ja que vostè està mantenint només el 50%, això vol dir que necessita ingressos $ 1,67 dies per assolir l'equilibri.

Ara recordi, això és només si voleu que el punt d'equilibri després de 600 dies, si desitja realment fer un benefici que haurà de fer més. He buscat durant hores a la web de "prova de lucre" i no vaig poder trobar una sola persona que mostra el benefici. Cada testimoni és de la mateixa repetició de paraules buides sobre com aquesta és una gran eina per als ingressos passius.

Però si es pensa en això, això és molt lògic que les persones estan tractant d'augmentar els seus guanys mitjançant adobat encara més persones a bord i aconseguir comissions de referència.

Actualització 12 ago: De fet, em vaig trobar amb un videodescribing el resultat després d'1 mes de la mineria. El vídeo mostra els guanys de voltant de $ 15 per 25 dies. Això faria un total de $ 360 dies de l'600 dies si el preu del Bitcoin es manté igual. No obstant això no és just jutjar això d'acord a USD ja que la inversió és en bitcoins. Des del video es pot veure que el noi està fent 0.0012BTC en mitjana diària. Això li portaria a guanyar 0.72BTC després de 600 dies. El vídeo va ser gravat l'any 2016 d'abril quan 1BTC ~ $ 420. Pel que el tipus probablement pagat en algun lloc al voltant 1.2BTC per tal d'obtenir 0.72BTC tornar després de 600 dies.

Alguns poden argumentar que si el preu del Bitcoin es dispararia a continuació, que faria més dels $ 500 que va invertir, però això seria cert també si acaba de comprar i mantenir bitcoins amb els $ 500 i no invertir-los en BCN.

Un altre vídeo de YouTube (ara retirat) afirma haver fet més d'un milió de dòlars amb BCN des que va començar a sortir d'Octubre 2014 (22 mesos enrere). Però quan ell mostra el seu escriptori personal es pot veure que només es va pagar 5.35648BTC fins avui. També afirma que va comprar una acció de $ 500, una part dels $ 1000 i una acció de $ de 2000. Això vol dir que ell va invertir $ 3500 i té al voltant de $ 2500 fins avui (ja que el preu de Bitcoin va variar molt en els últims 22 mesos Vaig prendre una mitjana aproximada).

La resta dels ingressos d'aquest compte és única "en el paper" suposo. El vídeo també estableix la forma en que utilitza la resta dels guanys per reinvertir en la compra de més accions. És a dir, no hi ha diners en realitat és retirat del compte.

Com a qüestió de fet, la majoria si no tots els testimonis mostren com es reinverteixen 100% dels seus ingressos per tal de generar més ingressos encara més ràpid. La gent pot pensar que estan fent diners, però en realitat no són més que veient nombre augmenta en una pantalla.

Per descomptat que tot sembla agradable i elegant quan ningú està retirant els seus diners dels BCN, ja que sembla que s'estan beneficiant, però una vegada que una massa crítica de persones comencen a retirar les seves saldos l'esquema s'ensorra en dies (molt similars als bancs d'avui per cert ).

D'agost de setzè ACTUALITZACIÓ: Després de la publicació d'aquest post he aconseguit resposta de Setmanes Joby i altres fundadors BCN com es pot veure a la secció de comentaris. Retola em va proporcionar un vídeo que van fer fa un any mostrant prova d'ingressos. No puc respondre o rebutjar aquest vídeo, però crec que és una peça important d'informació. Aquest vídeo de guany és d'algú que es va unir a BCN des del dia 1 a 2014 (si no pot veure el vídeo feu clic en aquest enllaç)


Llavors, qui està darrere de BCN?

Honestament, no sé. L'única "persona real" que vaig poder trobar és un tipus anomenat Ryan Conley que sembla ser un venedor de MLM experimentat. No obstant això, Ryan no diu que és amo de BCN, que només fa un màrqueting agressiu per a ells a través dels vídeos de YouTube i altres tècniques de màrqueting en línia. No vaig a exposar la meva opinió sobre el funcionament de Ryan en aquest post, però vaig a esmentar que ell utilitza per endorseOneCoin (se sospita que és una estafa mundial MLM) i que sembla ser un venedor professional de MLM. Això significa que és en el seu interès per obtenir més persones a bord, així que no esperi veure conduint a la gent de BCN.

L'únic vídeo que vaig poder trobar sobre algú que diu que han establert BCN és aquest vídeo de Joby Setmanes (edit: es retira Aquest vídeo). Va ser pujat per sota del canal de YouTube de Ryan Conley i Retola específicament diu "El que vam decidir fer va ser establir el nostre propi centre de dades a Islàndia... I crowdfund que si es vol....".

Així Joby bàsicament implica que ell és una part de l'equip fundador BCN. En la descripció del vídeo Ryan detalls:

"El meu soci en BitClub xarxa i company miner de Bitcoin Setmanes Joby explica en la seva travessia del mar el que està passant." Això fa que em pregunti si Ryan i Retola estan efectivament treballant junts a BCN, però simplement no estan admetent que la finalitat d'evitar al públic.

Tot i que els propietaris dels BCN no poden ser verificades, sense ombra de dubte, no hi ha evidència que suporta les faccions ideathat del Zeek Rewards Ponzi schememight estar darrere d'ell. Una altra teoria que va sorgir és que Clubcoin - 01:00 moneda digital utilitzat només pels BCN en el moment en que es va introduir per tal de compensar la falta de fons per a pagar als inversors.

Això vol dir que en lloc dels inversors obtenir bitcoins per la seva inversió que rebran Clubcoin - 01:00 moneda digital que no té valor real o el volum d'operacions substancials. Aquesta cita està presa de la pàgina web oficial Clubcoin:

Ara que té Clubcoin on es pot gastar? BitClub Xarxa és el primer comerciant per acceptar Clubcoin

Així que, bàsicament, no hi ha res a veure amb Clubcoin que no sigui per pagar les seves operacions mineres BCN. En fer això BCN bàsicament està dient "Aquí hi ha una moneda que pot ser capaç de negociar amb altres persones que poden estar disposats a pagar per ell per alguna raó". Així que ara els inversors estan dient "Ei, en realitat estan pagant!". Però el fet que estan rebent una cosa que ningú vol i que no poden ser capaços de vendre arreu.

Una altra última cosa a tenir en compte és que pel que sembla l'única forma de pagament accepta BCN són cryptocurrencies. Aquest podria ser el cap de mantenir els individus darrere de BCN en l'anonimat. Em refereixo a si l'operació era completament legítim que acceptarien targetes de crèdit (com Gènesi Mineria per exemple). No obstant això, ja que no volen que les seves identitats conegudes que permeten el pagament només amb Bitcoin.

Bitclub xarxa té un senyal d'alerta enorme flotant per sobre d'ella

Resumint tot cap amunt BCN sembla estar seguint una trajectòria similar a moltes altres estafes Bitcoin que han fet fallida. Admeto que probablement BCN té una minera vàlida l'operació en marxa i funcionant, però encara estic convençut que és (o serà) insolvent i no serà capaç de pagar la majoria dels seus inversors.

Igual que el que ha passat amb Bitcoin comerciant en el passat i nombroses altres HYIPs que va sobreviure molt de temps abans de col·lapsar per complet, BCN no aconsegueix passar a les principals preguntes que vostè necessita preguntar-se a si mateix en avaluar qualsevol inversió Bitcoin, com ara:

 • Qui hi ha darrere d'aquesta operació?
 • Quan vaig a un punt d'equilibri de la meva inversió?
 • Quin és el producte real que estic invertint en?
 • I molt més... (veure en els comentaris)

Una altra cosa a considerar és que els últims halvinghas bloc probablement fer-se un lloc en un munt de piscines, incloent mineria de BCN. Serà interessant veure com funciona aquest sistema en el futur.

Finalment, aquí hi ha les característiques d'un esquema Ponzi preses de la pàgina web de la SEC, anem a veure com ho fa BCN a la prova de Ponzi:

 • Alta inversió o rendiment promès amb poc o cap risc. VERIFICACIÓ
 • Torna excessivament consistents - inversions "normals" tendeixen a fluctuar - de vegades estàs aprofitant i de vegades perds. Una característica comuna d'un esquema Ponzi és que s'estan beneficiant constantment diners. VERIFICACIÓ
 • Les inversions no registrades - En general, no veuran una empresa estafa piramidal registrada amb qualsevol autoritat financera. VERIFICACIÓ
 • Vague llenguatge utilitzat per explicar la inversió - El promotor ven accions als inversors mitjançant l'aprofitament d'una falta de coneixement dels inversors o competència, o l'ús d'afirmacions d'una estratègia d'inversió propi que s'ha de mantenir en secret per assegurar un avantatge competitiu. Una altra opció podria ser que l'estratègia d'inversió és massa complex d'entendre. VERIFICACIÓ

Informes Finalment, però no menys diversos s'han publicat a Reddit indicant BCN REPS tractant de fer que la gent a inscriure a través de reunions a Bitcoin. Les repeticions s'infiltren al meetupor en alguns casos crear un Meetup específic que suposadament ensenya a la gent sobre Bitcoin simplement per tal d'aconseguir que s'inscriguin a BCN.

Jo personalment no posaria els meus diners en aquesta business.I creure que va a anar a la fallida BCN tard o d'hora. Pot ser que no passi avui en dia, aquest mes, o fins i tot aquest any, però quan ho fa molta gent es va a sentir estafat i ferit.

Si vostè ha tingut alguna experiència amb BCN (bo o dolent) i desitja reforçar aquest article o demostrar que estic equivocat que acollir-lo. No dubteu a deixar els seus comentaris a la secció de comentaris.

18o d'agost de Actualització: 

Un membre de "regular" BCN es va apropar a mi avui per correu electrònic. Quan dic normal em refereixo a algú que no és un dels fundadors, no s'ha invertit molts diners a BCN i no té cap incentiu de la protecció de l'empresa. Això és el que escriu:

En primer lloc jo també tenia por que és un esquema de Ponzi, que la inversió de 500 $ s'utilitza per pagar els beneficis als membres. Llavors vaig observar els guanys per un temps i vaig començar a crear els meus propis simluations lucre. Es basa en els ingressos reals i les previsions de futur basada en certs factors. Vaig a arribar a això en un minut.

Ara, després de les meves observacions no crec que les inversions en les piscines es paguen en forma de guanys, però dubto molt que els guanys de la mineria seran suficients per pagar la inversió original, i molt menys per fer guanys.

Si qualsevol altre membre de BCN comparteixen sentiments similars o potser tot el contrari us animo a compartir a la secció de comentaris en aquest post o per correu electrònic directament a mi. És important mostrar la imatge completa i no només els d'un sol costat dels venedors de MLM vista general retratar.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Shan revisat les millors xarxes danuncis Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 revisió - No està segur que val la pena els seus diners

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency