Shan revisat les millors xarxes danuncis Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Shan revisat les millors xarxes danuncis Bitcoin

Shan revisat les millors xarxes danuncis Bitcoin

Com cryptocurrencies es tornen més i més popular, ara es pot trobar xarxes dedicades ad Bitcoin que li permeten mostrar anuncis relacionats amb Bitcoin al seu lloc i obtenir un ingrés addicional de Bitcoin.

Igual que Google AdSense, xarxes publicitàries Bitcoin proporcionar anuncis al seu lloc web. Vostè rebrà un pagament en Bitcoin, que en general pot retirar dins d'una setmana. Anem a fer una ullada a algunes de les millors xarxes de publicitat Bitcoin a considerar per a la seva pàgina web:

CoinTraffic

CoinTraffichas estat present des 2014 i es refereix a si mateixa com una xarxa de publicitat de xifrat. Ofereix campanyes de CPM i té una àmplia gamma d'opcions de format de publicitat, incloent banners estàtics i pop-under anuncis. La plataforma és fàcil d'usar, el que fa la comprovació pagaments diaris i retirar comissions particularment fàcil. Hi ha una quantitat mínima de retir de 10 €, i les sol·licituds de pagaments es processen generalment en el termini de 24 hores.

Un avantatge de CoinTraffic és que són selectius pel que fa al nombre de socis de publicitat que tenen. Això vol dir que tenen cura d'evitar les estafes de la OIC, en el seu lloc simplement concentrar-se en el tràfic d'alta qualitat amb els anunciants i els editors de renom. Suport ofert per CoinTraffic és normalment molt bo, amb temps de resposta ràpids, encara que de vegades pot prendre setmanes perquè el seu lloc web per ser aprovada o rebutjada.

Pros

 • Plataforma és ràpid i fàcil d'usar
 • El suport és bo, amb respostes ràpides i respostes vots
 • Compte amb els anunciants que trien

Contres

 • És possible que hagi d'esperar un temps perquè el seu lloc web per ser revisat

A-ADS (anònim Anuncis)

Una de les més antigues xarxes de publicitat Bitcoin, A-ADS (Anònim Ads) segueix sent una opció molt popular. Igual que en si Bitcoin, la plataforma de publicitat A-ADS es basa en l'anonimat: no es requereix cap informació personal o verificació. Si bé hi ha una pàgina de registre, pot triar iniciar sessió amb una adreça Bitcoin sense registrar-se per un compte.

A-ADS és una xarxa de publicitat Bitcoin establert que se sap que ofereixen pagaments amb promptitud i puntualitat. Els usuaris tenen l'opció de retirar a un compte A-ADS o directament a una adreça Bitcoin. És poc probable que trobarà amb molts problemes, i si es necessita suport, A-ADS sol ser molt útil.

Pros

 • Ofereix anonimat que no cal proporcionar informació personal
 • Els pagaments són sempre ràpid i puntual
 • Bon registre d'assistència al client

Contres

 • Alguns usuaris han notat pagaments més baixos en els últims temps
 • No distingeix entre els anunciants (pot promoure estafes)

Coinzilla

Una de les xarxes de publicitat més recents Bitcoin, Coinzillawas va posar en marxa el 2016. Ofereix tant CPM i CPC publicitat en forma de banners estàndard, banners flotants i pop-under anuncis. Curiosament, els anuncis poden ser finançats no només amb Bitcoin, sinó també amb Etereum. Una de les característiques que vostè pot trobar útil és el programa de referència, que pot ajudar a guanyar el 10% dels dipòsits i recessos dels usuaris que es fa referència.

Els pagaments dels CoinZilla es duen a terme durant set dies abans de ser alliberat. Igual que moltes xarxes de publicitat Bitcoin, hi ha una quantitat mínima de retir de 0,001 BTC. Un truc: requisits de l'editor de Coinzilla són al costat estricte, amb un bon munt d'usuaris que tenen els seus llocs web rebutjats. En particular, Coinzilla no accepta llocs web creats en els últims tres mesos. Mentre que el suport pot ser lent en les hores punta, les respostes solen ser útils, i hi ha la flexibilitat de la presentació d'una sol·licitud d'assistència a través de la pàgina web o posar-se en contacte a través de Skype Coinzilla.

Pros

 • Guanyi Bitcoin addicional amb el programa de referència
 • Els pagaments són fiables i poques vegades es va retardar
 • Els anuncis també es poden finançar a Etereum
 • Els anunciants d'alta qualitat

Contres

 • El suport pot ser una mica lent de vegades
 • Requisits estrictes de llocs web

CoinAd

CoinAddiffers de la majoria de les xarxes de publicitat Bitcoin en el sentit que els nous editors s'accepten en una invitació-única base. El que és més, tenen requisits estrictes, com ara acceptar només els llocs web amb Alexa files de menys de 100.000 i almenys 100.000 impressions de pàgines diàries.

Com a tal, aquesta xarxa ad Bitcoin és només per als llocs més establerts. L'objectiu darrere d'això és oferir una major qualitat per als anunciants que són capaços de triar quins llocs web que volen fer publicitat a, on col·locar les seves banderes, i la quantitat d'impressions que volen.

Hi ha nombrosos avantatges per als editors que tenen la sort de ser convidat. Si vostè té un lloc web de confiança, d'alt trànsit, pot guanyar bé en comparació amb la majoria de les altres xarxes de publicitat Bitcoin. Els pagaments es realitzen un cop per setmana i es poden enviar directament a una cartera Bitcoin o fins i tot un compte de PayPal. En general, aquest és un molt fiable xarxa Bitcoin anunci i ben val la pena considerar si vostè està convidat.

Pros

 • Centrar-se en l'alta qualitat
 • Pagament setmanal a Bitcoin cartera o compte de PayPal
 • Potencial de guanyar més que amb la majoria de les xarxes d'anuncis Bitcoin

Contres

 • Només com a visitant amb estrictes requisits d'entrada

Anuncis suaus

Llançat en 2015, Mellow Adsoffers CPM i campanyes de CPC, amb els anunciants capaç de comprar un nombre determinat de punts de vista únics o clics d'espais publicitaris. Hi ha una gran varietat de banners i pop-under anuncis, i es proporciona ingressos diaris en funció del nombre de punts de vista, clics o pops proporcionades a la xarxa. Anuncis suaus cobra una tarifa bastant baixa de 10% per a les campanyes de la xarxa, el que significa que els guanys potencials més alts que moltes altres xarxes de publicitat Bitcoin.

Anuncis suau no pot ser per a tothom, ja que hi ha una sèrie de requisits obligatoris per tenir el seu lloc web aprovat. Això inclou tenir un rang superior 100000 Alexa. Si s'aprova, tindrà l'oportunitat de guanyar a través del programa de referència, amb un 50% comissions de referència de les noves comptes que vostè es refereix. En general, és una xarxa de publicitat Bitcoin molt ràpid i fiable, tot i que no té el suport al client més fiable, amb molts usuaris reclamant respostes no han rebut.

Pros

 • Càrregues relativament baixes tarifes, que poden significar majors pagaments
 • Programa de referència amb un 50% de comissió

Contres

 • El seu lloc web ha d'estar en un rang de 100.000 superior Alexa
 • El suport és poc fiable, amb moltes preguntes sense resposta va

AdBit

Part de la xarxa BitRush, AdBitworks utilitzant un sistema de pagament per dia. És similar a AdSense de Google en el qual els anunciants licitar un contra l'altre per una participació en l'espai publicitari en el seu lloc web. Com més gran sigui l'oferta, més d'una quota d'un anunciant en particular té i com més es pot guanyar potencialment. L'opció de format d'anunci només és una bandera, encara que això pot consistir en text, una imatge, o dels mitjans interactius, depenent de l'anunci en particular.

Una de les millors coses de AdBit és que els pagaments es fan al seu compte en temps real amb totes les vistes o feu clic a un anunci rep. Igual que amb moltes xarxes de publicitat Bitcoin, hi ha una quantitat mínima de retir de 0,001 BTC. Una de les àrees en què AdBit podria millorar és el seu suport, que pot estar al costat lent. No obstant això, aquesta és una opció fiable que té el potencial d'oferir un rendiment raonable.

Pros

 • Els pagaments es realitzen en temps real

Contres

 • La xarxa de publicitat relativament petita
 • No hi ha molts formats d'anuncis per triar
 • Atenció al client pot ser una mica lent de vegades

Està utilitzant una xarxa de publicitat Bitcoin no hem esmentat? Ha tingut alguna experiència amb els que tenim? Faci'ns saber en els comentaris!

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Post Tacocoin

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Post Tacocoin

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris