Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016 | Catalan.Lamareschale.org

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

Guia per a principiants dels millors serveis VPN el 2016

No obstant això, des que hem estat rebent moltes preguntes preguntant "què és el millor VPN d'usar?"

Així que en el post d'avui m'agradaria per cobrir el que considero que són els principals proveïdors de VPN 4 disponibles al mercat avui en dia. Però abans que comenci l'opinió que hem de respondre a una pregunta bàsica:

Què és una VPN?

VPN vol dir Xarxa Privada Virtual. Es tracta bàsicament d'un grup d'equips tots ells connectats entre si a través d'Internet. Això afegeix seguretat i privacitat per a la seva connexió a Internet. Deixa'm explicar.

Seguretat

# 8211; En utilitzar el "normal" Wi-Fi (per exemple, accés Wi-Fi) que utilitzeu una connexió no segura a Internet. Això vol dir que són vulnerables als hackers i altres atacs maliciosos que intenten robar les seves dades. Quan es connecta a través d'una xarxa d'ordinadors privats i assegurances (és a dir, una VPN) està protegint les dades que s'estan transferint a través de la encriptació.

Intimitat

# 8211; Quan es connecta a Internet sense que ningú VPN pot rastrejar la seva adreça IP (adreça de protocol d'Internet). Això vol dir que la seva ubicació es pot establir clarament amb força facilitat. Quan accedeix a Internet a través d'una VPN de la seva ubicació sembla ser la d'un equip remot, de manera que es garanteix la seva privacitat.

No m'importa l'anonimat, per què hauria de fer servir una VPN?

Encara que no se sent que ocultar la seva adreça IP té cap interès per a vostè, probablement no és conscient dels riscos involucrats en la connexió a Internet des d'una xarxa no segura. Xarxes Wi-Fi pública aquells en cafeteries o no-hotels són gairebé tan segur com vostè pensa. Fins i tot si tenen una contrasenya, que està compartint una xarxa amb un munt d'altres persones, el que significa que les seves dades estan en risc.

Així que si s'accedeixi al seu correu electrònic, compte bancari, compte de Facebook o enviar qualsevol altra informació sensible mentre està connectat a una xarxa pública, algú pot obtenir fàcilment aquestes dades. Si bé hi ha alguna forma d'ajudar a mantenir la seva seguretat, si desitja una solució d'una parada - utilitzar una VPN.

Si vols una autèntica demostració en viu de com seriós que és això, veure aquest vídeo:

També, de vegades voldrà accedir a llocs web que no són accessibles al seu país. En aquest cas, una VPN és també una bona solució. Per exemple, quan viatjava a través de la Xina no vaig poder accedir a Facebook o Google llevat que vaig utilitzar una VPN.

Com sé el que és un bon servei VPN s'assembla?

Com que hi ha tants serveis VPN per aquí que és una mica difícil saber com ases ells. Heus aquí una breu llista del que ha de buscar en un servei de VPN:

Ubicació de les sortides

# 8211; Això bàsicament dicta què IP es pot utilitzar quan s'accedeix a la VPN. Així que si per exemple, que li agradaria navegar per la web des d'un EUA IP que es necessita un servei VPN que subministri aquests llocs de sortida.

Tala

# 8211; El servei VPN a mantenir un registre del que està fent? Si es tracta d'una total privacitat que està buscant vostè voldrà assegurar-se quina és la política de registre d'aquest servei VPN específica.

Protocol

# 8211; Això pot semblar una mica confús, ja que quan es comparen els serveis de VPN veurà termes com SSL / TLS (de vegades referit com el suport OpenVPN,) PPTP, IPSec, L2TP i altres tipus de VPN. No obstant això la majoria d'aquestes opcions són invisibles per a vostè com a usuari ja que tots aquests protocols proporcionen una connexió segura. Per descomptat que hi ha diferències entre els protocols, però si vostè està preocupat per això, probablement ja sap d'ells.

Velocitat

# 8211; Atès que la connexió a través d'un ordinador remot necessita més temps, assegureu-vos que el servei VPN que triï pot lliurar la seva connexió amb la suficient rapidesa. No hi ha res més frustrant que una connexió a Internet lenta...

Aplicació mòbil

# 8211; L'ús del mòbil en constant augmenta, de manera que desitja assegurar-se que el servei de VPN també subministra el seu telèfon mòbil amb solucions adequades. Assegureu-vos que una aplicació mòbil està disponible per al servei que s'està examinant si això és un problema.

La compatibilitat del sistema operatiu

# 8211; El seu va a instal·lar un programari anomenat un client VPN en el seu ordinador per connectar-se a la VPN de manera que necessita per assegurar-se que és compatible amb el seu sistema operatiu (sistema operatiu). Avui dia la majoria dels serveis VPN són compatibles amb Windows i Mac OS, però sempre és recomanable per assegurar-se que és compatible el seu sistema operatiu.

Preu

# 8211; Quan es tracta de preu es troba VPNs basades lliures i de subscripció. Encara que l'ús d'una VPN lliure pot sonar atractiu mantenir en ment que la majoria dels serveis gratuïts registrarà les seves activitats i servir anuncis en funció d'on ha navegat. A més, els seus llocs de sortida són bastant limitades.

VPN basades en subscripció probablement tindran la seva privacitat més seriosament, però que necessita per esbrinar si inicien una sessió qualsevol de les seves activitats a través de la seva política de registre. A més, en la majoria dels casos no van a servir anuncis i li ofereixen algun tipus de prova gratuïta per utilitzar els seus serveis.

Així que aquí hi ha els 4 millors serveis VPN per 99Bitcoins

IPVanish

Aquesta és la VPN He estat utilitzant en escriure aquest post. Té una velocitat de connexió bastant impressionant (de vegades m'oblido que estic en una VPN), la compatibilitat mòbil i que s'estén per 25,000 IPs a 325+ servidors en més de 60 països.

També té una aplicació mòbil dedicat per iOS i Android i és compatible amb la majoria US per aquí. Si vostè va amb el pla anual és actualment $ 78 / any, però es pot utilitzar aquesta couponto obtenir un descompte del 30% (la salmorra es redueix a només $ 54.95 / any). Per descomptat que hi ha una garantia de devolució de 7 dies i es pot pagar amb Bitcoin que és sempre una bona opció :)

La interfície d'usuari és bastant intuïtiva i es triga com 2 minuts per preparar-ho tot. Molt impressionat pel servei fins ara. Per trobar més informació sobre IPVanish clic aquí.

ExpressVPN

Un altre dels meus favorits personals. Solia ExpressVPN enrere quan vaig viatjar a través de la Xina per a una conferència de Bitcoin (necessitava accés a Google i Facebook). M'encanta súper fàcil "un botó" de la interfície, la connexió és molt ràpid i hi ha 78 països (i 100 ciutats) que pot triar connectar-se. El preu és de $ 100 per un any complet (o $ 12.95 per un mes). També s'obté uns diners de 30 dies garantia de devolució si se sent que el servei no li convé.

Per obtenir més informació sobre ExpressVPN clic aquí.

CyberGhost VPN

CyberGhost VPN és un dels serveis VPN més populars disponibles en l'actualitat. Ofereix un servidor intermediari gratuït que es pot utilitzar, però que haurà de "esperar en línia" amb la finalitat que funcioni (es triga uns 2-3 minuts). També ofereixen uns diners de 30 dies garantia de devolució en els seus plans. Personalment no m'agrada el programari de "look and feel", però suposo que és una qüestió de gust.

CyberGhost VPN té servidors desplegats en més de 20 països d'arreu del món - es pot veure la llista completa dels països i servidors aquí.

El servei proporciona suport als dispositius mòbils, així, però permet que només un dispositiu a ser connectat en qualsevol moment donat (IPVanish permet fins a 2 dispositius per connectar de forma simultània). CyberGhost VPNalso acceptar pagaments Bitcoin i té un preu d'entre $ 60- $ 110 / any, depenent del pla que triï.

Per trobar més informació sobre CyberGhost VPN clic aquí.

Hidemyass

Un dels jugadors més populars en el mercat, "Hide My Cul" (o HMA) és un dels majors proveïdors de VPN per aquí avui. HMA opera a 190 països amb més de 880 servidors - això li donarà una àmplia varietat d'adreces IP. Aquesta és la llista completa dels servidors.

A part de la cobertura extrema HMA ofereix el servei sembla bastant similar a les dues anteriors proveïdors esmentats (dispositius mòbils i múltiples US compatibles). El preu anual de HMA és $ 78, que és exactament el que IPVanish càrregues, així. En definitiva un servei sòlid.

Per trobar més informació sobre Hide meva Cul clic aquí.

StrongVPN

StrongVPN ha estat present des de 1994 en la indústria informàtica. També es coneix com ReliableHosting.com i més tard va començar a proporcionar serveis VPN. La seva estratègia de preus és una mica diferent, ja que li permeten triar entre 3 paquets diferents - Lite, especial i de luxe.

Els paquets es diferencien entre si en el nombre de servidors i els països en els quals pot connectar-se. També està limitat al nombre d'interruptors de servidor que pot fer per mes, el que és un desavantatge en comparació amb els altres proveïdors.

Pel que fa al preu del paquet de luxe que sembla ser el millor paquet per competir amb el que altres estan oferint costos de $ 155 que és una etiqueta de preu molt més alt que els competidors. Una última cosa a tenir en compte és que StrongVPN sembla mantenir arxius de registre dels seus usuaris - així que si és l'anonimat que estàs buscant potser aquest no és el millor servei.

Per trobar més informació sobre Strong VPN clic aquí.

Una VPN fresc infografia per StrongVPN

Abans d'acabar, he aquí una espècie d'un resum gràfic del que acabem cobert creats per StrongVPN. Es va una mica més en profunditat sobre els diferents protocols. Si vostè té la seva pròpia experiència amb els serveis VPN sentir compartir-ho en la secció de comentaris lliures.

Font: Lifehacker

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?

Post Tacocoin

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Post Tacocoin

Revisió de MinerGate: És una operació de mines legítimes?

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card