Revisió de Bitconnect: és legítim? | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Bitconnect: és legítim?

Revisió de Bitconnect: és legítim?

99Bitcoins Nota editorial: 

Hola nois, és Ofir de 99Bitcoins. Crec que hi ha algunes coses que s'han de posar recta abans de llegir aquesta crítica. El més important és això - no podem dir amb certesa si Bitconnect és de fiar o no. Les persones que estan argumentant que no hi ha prou evidència per donar suport a les afirmacions fetes en aquest post són rectes, que desitgem que hi havia més.

No obstant això, personallyI no invertiria els meus diners en ella. Per què? A causa de que té massa senyals d'alarma en la meva opinió personal. Vostè és lliure de pensar de forma diferent, aquest és la seva opinió. Així que pren el que està escrit aquí amb un gra de sal i ens faci saber la seva opinió a la secció de comentaris. Com sempre, res d'això és un consell d'inversió, només l'opinió personal de l'escriptor.

16 de jan, 2018 actualització: Bitconnect està tancant downits serveis de préstec i de canvi.

És probable que hagi llegit diverses històries sobre els nois que van comprar $ 1000 Bitcoin fa 5 anys i ara són milionaris. Fins i tot si vostè va comprar la seva primera moneda digital a principis de 2017 és probable que estiguis sent bastant contents amb la inversió.

Algunes persones no s'han conformat amb els guanys que es realitzen en un mercat en expansió. Durant l'últim parell d'anys, diversos investmentschemes Bitcoin han aparegut. Una d'aquestes plataformes és Bitconnect. A la cara de les coses, hi ha alguns rendiments bastant impressionants. Els usuaris reporten altes taxes d'interès, de vegades fins a un 1% per dia, així com una recompensa de referència molt generós.

Només cal mirar el preu del BCC (Coin Bitconnect) en els darrers 8 mesos. Es va passar de $ 0,16 a més de $ 300. Això és un retorn de la inversió de 187.500%, que és bastant boig.

Actualització: Pel que sembla, el fundador de Etereum, Vitalik Buterin també està preocupat per la reputació de Bitconnect.

Probablement notarà que la capitalització de mercat de BCC s'ha reduït dràsticament el 3 de novembre de 2017. Això es deu a un "[r] REVISAT recompte de subministrament de circulació", segons la capitalització del mercat de monedes. Vitalik va assenyalar a TNW per correu electrònic, no ha afectat els preus de la moneda BitConnect. Això és molt estrany que un canvi tan gran en la circulació de la moneda hauria de tenir un efecte enorme en el preu.

Quin és Bitconnect?

Aquesta és una bona pregunta, no estic segur que ningú pot donar una resposta simple. Sembla que Bitconnect està tractant de crear un clon de Bitcoin amb el benefici principal és fer diners. Aquí està el vídeo d'introducció molt desconcertant per a l'empresa:

Bitconnect ha desenvolupat els seus propis ajuden als usuaris realitzar transaccions cryptocurrencyto ràpidament a través de l'intercanvi incorporat. Molts inversors estan perseguint agressivament Bitconnect recompenses a través del servei. Semblen ser els nouvinguts al mercat, que han perdut el recent augment en el valor de Bitcoin.

Vaig venir per primera vegada a través del servei quan vegi un usuari de YouTube amb el nom de pantalla Cryptonick. Va informar que fa centenars de milers de dòlars en Bitconnect a través de préstecs i referències. Sona massa bo per ser veritat, oi?

Com funciona exactament operar l'empresa, i fer que aquests rendiments sorprenents? Quin és el secret?

Com es pot guanyar diners amb Bitconnect?

Segons el lloc web, Bitconnect utilitza un robot de comerç desenvolupat de forma exclusiva. Se li coneix com "programari de volatilitat", que s'aprofita de l'evolució del mercat de Bitcoin. El preu de Bitcoin pot oscil·lar amunt i avall per centenars de dòlars al dia, de manera que qualsevol persona que pugui predir aquests canvis pot fer una fortuna. Això és el que informa, fa que el robot de comerç, i el préstec de les seves bitcoins al programari li permet gaudir d'aquests retorns.

Per fer una inversió, els usuaris han de comprar primer el testimoni Bitconnect amb Bitcoin a través de l'intercanvi. Llavors vostè serà capaç de prestar el testimoni al bot Bitconnect. És important tenir en compte que la participació d'inversió està tancat, i no es pot accedir de forma o en qualsevol lloc entre 120 i 299 dies. Qualsevol interès bestiar està disponible per a ser retirat immediatament.

Curiosament, codis de referència vénen tot i que la màquina de fer diners reals. Els usuaris amb molts seguidors (com Cryptonick) guanyen un major retorn d'aquest mètode. Escoltar sobre aquesta situació realment aixecat les primeres preguntes en la meva ment. És una plataforma de préstecs legítima, o es tracta d'un esquema Ponzi moderna? Tot això sona massa fàcil de fer diners ràpid.

Així, per exemple, si jo portar a un prestador actiu que presta a terme $ 100 BCC, vaig a rebre una comissió de $ 5. Per a qualsevol préstec addicional, vaig a rebre comissions addicionals. Però es posa encara "millor". Si aquest prestador porta prestadors addicionals, si un 3% de la seva quantitat de préstec, així com el 2% dels prestadors addicionals introduïdes per aquests prestadors.

Tot això comença a sonar una mica regular, com es mostra aquí:

Per descomptat, aquest model comissió d'afiliació fa que les persones es tornen bojos per donar a conèixer Bitconnect. No perquè hi ha un valor real a la plataforma, però principalment a causa del fet que volen fer diners ràpid.

No em sorprèn veure el meu vell amic, que prèviament promogut la Xarxa Bitclub, ara promovent Bitconnect i USI Tech (suposadament un altre esquema Ponzi) també.

La gent està aconseguint fins i tot tan creatius que estan regalant el seu bo d'afiliats, només per apuntar a persones en virtut de la seva línia descendent.

La companyia

Realment volia saber més sobre Bitconnect. El que realment està passant? Penseu en aquest títol: "17 anys d'edat, fa 100.000 $ en un mes" En qualsevol altre lloc a la web, és probable que pensaria que aquest article és una estafa. Però amb cryptocurrencies, que no se sent com una afirmació tan desgavellada, sobretot quan es veu el creixement exponencial.

Després, quan només esgarrapant sota de la superfície de la companyia, les coses prenen un gir ombrívol. Quan no hi ha un amo aparent d'una empresa, sempre és preocupant. Ningú atribueix públicament el seu nom a l'execució de la plataforma BitConnect, i el lloc web li dóna molt poca distància. Navegar per la web no inspira molta confiança, especialment en un lloc on jo estic destinat a fer una inversió.

Després d'esgotar els recursos de Google, vaig decidir provar i trobar algunes dades de contacte de Cryptonick. Vaig disparar un parell de peticions mitjançant el formulari de contacte, i fins i tot vaig preguntar a alguns dels socis esmentats per a una introducció. Totes les sol·licituds van caure en oïdes sordes.

Em va sorprendre trobar que diverses iteracions Bitconnect es currentlyregistered al Regne Unit. Companies House enumera el director original com Ken Fitzsimmons amb oficines al carrer del parc, de Ashford. Uns dies més tard, vaig rebre la notícia que el govern britànic està fugint de l'empresa original Fitzsimmons, ja que no va presentar cap compte. Així les coses realment no semblen posicionar BitConnect com una operació legítima.

Actualització: S'ha portat a la nostra atenció que l'empresa Bitconnect LTD potser no és la companyia adequada per a investigar. Després de més investigacions hem trobat el següent:

BitConnect també apareix en registre d'empreses com Casa BITCONNECT INTERNATIONAL PLC.

Cap dels documents presentats - per al PLC o el LTD - esmenta com BITCONNECT PLC es veurà afectada en cas que la Cambra de societats procedeix a l'eliminació de BITCONNECT LTD des del registrador - o com va a afectar el funcionament de l'empresa en el BitConnect Regne Unit també ha estat classificat a la casa de les companyies com Bitcoin AMR LIMITADA.

Una cosa a tenir en compte és que, abans d'assumir el nom Bitcoin AMR LIMITED, l'empresa utilitza per a registrar-se com BITCONNECT anònimes - no confondre amb BITCONNECT LTD. Confús no és així?

D'acord amb els documents, BITCONNECT ANÒNIMES (ara Bitcoin AMR Limited) i BITCONNECT LTD eren dues entitats separades, registrat amb el número dos de la companyia diferents: el primer va ser registrat amb el número 10.944.876, i el segon - 10.278.342.

BITCONNECT INTERNATIONAL PLC, per la seva banda, també té el seu propi número de l'empresa: 10.948.031.

Mirant a través dels noms units a les empreses però. Sembla ser que una persona anomenada Le Thi Thannh Ui està implicat tant en Bitcoin AMR LIMITED, així com BITCONNECT INTERNATIONAL PLC.

La pregunta que segueix funcionant a través de la meva ment és: "Si hi ha aquest gran robot de comerç, per què es deixen poc vell que l'utilitza? De fet, la línia de 'programari especial de comerç' s'ha tret a la llum per a cada esquema de piràmide sota el sol. Fer una ullada als "vídeos promocionals": No hi ha res fet veure.

Només cal mirar com tothom és ric. És probable que pugui fer la seva pròpia conclusió després de veure aquests vídeos:

Opinió pública

Quan es tracta de BitConnect, hi ha algunes opinions interessants. Realment volia saber si algú havia fet o retirada de diners. Vaig abordar el tema amb un parell dels meus cripto grups de Facebook. Els resultats eren abundants. La gran majoria descartar com una estafa, i fins i tot va informar que només van demanar als seus administradors d'això.

Però em va sorprendre la quantitat de persones van cantar les seves lloances. Una forta proporció d'usuaris havia estat capaç de retirar diners de la plataforma, i va començar a gastar part dels seus guanys. Alguns exemples d'èxit estan surant al voltant, de manera que són les persones a investigar.

Molts inversors Bitconnect semblen acceptar que no és un esquema legítim, però estan feliços de capital de risc per als guanys a curt termini. Després d'xats de Facebook a l'atzar que vaig tenir amb els usuaris Bitconnect, aquí estan algunes de les respostes que vaig obtenir:

"Això és correcte. [S'aturarà el temps]. Però a mesura que la quantitat vaig invertir és una cosa que si perdo, llavors puc sostenir la pèrdua ".

"Bé, potser no tinc la moral. Potser la meva moral es troben amb els beneficis. No es pot anomenar una estafa, però, fins que s'apaga i es tanca."

La majoria dels usuaris saben clarament que no hi ha un "bot comerç." Però com no podia ser una estafa si es fa els diners?

Heus aquí un punt interessant a tenir en compte: No hi ha evidència que fer tota l'operació semblar una estafa piramidal.

A més, el meu interès en la plataforma va tenir un altre resultat inesperat. Bitconnect usuaris van començar a acostar-se a mi sobre la inversió a través dels seus vincles de referència. A més, de sobte vaig tenir creixents sol·licituds d'amistat.

Em sentia com si estigués sent cortejada per algun tipus de culte, el que garanteix la riquesa i llibertat financera. Però ja sabem per què la gent vol que em una a la seva inversió "equip".

Prenent una mirada més profunda a Cryptonick també descobert algunes zones grises. Sembla que algú li va donar la seva primera inversió en Bitconnect de forma gratuïta. Hi ha diverses altres 'cryptocelebrities mitjans socials que promocionen el projecte. I que cada vegada és més clar que s'estan aprofitant els seus seguidors per al seu benefici personal.

Charlie Lee, una de les figures més respectades en la comunitat Bitcoin i l'inventor de litecoin va dir el següent a Twitter:

Exparella Fortress Investment Group Michael Novogratz va dur a Twitter per compartir la seva opinió que BitConnect "realment sembla com una estafa".

0

El que està succeint a la seva inversió?

Per unir les peces del trencaclosques, podem començar a construir una imatge d'on les inversions estan acabant. I si en realitat no hi ha programari de volatilitat?

El primer pas és la compra de fitxes Bitconnect amb Bitcoin. Qui té la majoria de les fitxes? BitConnect. A continuació, li presta els seus fitxes de nou a ells, de manera que ara manté el control de tot. A més, les fitxes s'executen una 'prova de participació' protocol. En altres paraules, fan un interès en les fitxes celebrada: les seves fitxes.

És clar, que a poc a poc pagar algun interès per a vostè per fer un recés, però la inversió inicial Bitcoin segueix sota clau. Qui és perquè deixin de peu amb tots els seus diners? Els alts comandaments reben un pagament més gran de les referències, mentre que les rebaixes inferiors barallen per les sobres, fins que la mànega de diners s'apaga.

Les úniques preguntes restants són:

  • Quan passarà això?
  • Quantes persones perdran els seus diners?
  • I quants diners es va eixugar?

Actualització: Alguns usuaris han portat a la nostra atenció que Bitconnect està sortint amb una targeta de dèbit prepagada (igual que els que tenim per Bitcoin). Aquestes targetes es permetrà pagar amb el seu saldo Bitconnect en diverses botigues, mentre que el tall d'una comissió de cada transacció. Això es presenta com una prova de que la companyia té previst quedar-se aquí per al llarg termini. En el moment d'escriure les targetes només estan disponibles per al seu registre i no en el mercat, de manera que no podem avaluar-los encara.

Conclusió

Pel que hem mirat, hi ha una resposta senzilla a la forma Bitconnect fa els seus diners. Molts usuaris accepten que alguna cosa no està del tot bé sobre el servei, però que no els importa, ja que els està fent diners en el curt termini.

Al final, més gent va a perdre l'ambició última dels pocs. Els inversors amb grans quantitats de diners no serà tan favorable quan tot va cap al sud. Quan Bitconnect decideix que han tingut prou, els seus guanys de la signatura de nous membres serà una victòria efímera.

Com comprovació final, em vaig trobar Bitconnect mitjançant la nostra famosa prova estafa Bitcoin. Tot i que el lloc té unes molt bones mètriques i era gairebé capaç de passar la prova, els resultats van ser els mateixos a l'extrem,:

1

Aquí hi ha alguns recursos addicionals que revisen Bitconnect:

Https://steemit.com/scam/@thegrinder/the-bitconnect-scam-exposed

Https://pingmod.com/2017/12/01/bitconnect-ponzi-scheme-ethereum-litecoin-founders-warn

Bitconnect.co revisió - a Ponzi o no Ponzi...

BitConnect revisió - Un altre esquema de Ponzi? | BitConnect estafa Exposed!

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

Revisió de Indacoin: és una borsa de legions Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió

Post Tacocoin

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples