La meva inversió BTCJam Just Biaix | Catalan.Lamareschale.org

La meva inversió BTCJam Just Biaix

La meva inversió BTCJam Just Biaix

BTCJam és un parell de Bitcoin to peer plataforma de préstecs. Fa uns 6 mesos vaig revisar BTCJamand va concloure que era una opció sòlida per a les persones que estan disposats a assumir riscos calculats en els seus bitcoins per a una major recompensa.

Vaig concloure la meva opinió amb 3 diferents inversions que he triat per tal de veure com bitcoins, es poden aprofitar a llarg termini. Aquestes van ser les 3 inversions triades:

  • 20.19% TAE - Invertir en el comerç va continuar Bitcoin apalancat
  • 53.10% TAE - Invertir en les operacions comercials i mineres
  • 16.3% TAE - Invertir en el suport a un negoci en el nou cripto

Totes aquestes inversions van tenir qualificacions A +, retroalimentacions positives per als prestataris i el més important seus emissors pagat els seus deutes 100% del temps.

Així que vaig prendre 0.9BTC (en el moment d'un valor aproximat de 200 $) i vaig decidir invertir en aquests 3 préstecs. Els préstecs van ser tots a llarg termini, el que significa que podria prendre al voltant d'un any per recuperar els diners. Però bé, ¿on es pot aconseguir un APR 20% (taxa anual equivalent) en aquests dies?

Així que dos dels meus inversions són encara força sòlids i estan pagant a temps. No obstant això una de les inversions sembla haver incomplert. Aquesta inversió se suposa que ha de fer l'últim pagament del voltant de febrer. Podeu llegir els prestataris "últimes paraules" a la secció de comentaris ":

Hola nois. Em disculpo, però a causa d'una emergència personal Arribaré tard amb aquest pagament per un mes o dos setmanes. Vaig a mantenir a tots actualitzats i obtenir el pagament el més aviat possible.

Des de llavors, el tipus i el registre ha quedat en silenci. Tot el que es pot veure són gent ranting sobre el pagament i desesperadament tractant de recuperar els seus diners. Això ha estat succeint durant 3 mesos...

Si ens fixem en profileyou'll del prestatari veure que té un altre préstec que no hagi estat pagada - el total del seu deute sense pagar arriba fins 34.1BTC que és aproximadament USD 15.5K.

El 4 de maig em van donar el següent correu electrònic de BTCJam:

AVÍS D'ARBITRATGE

Benvolgut Ofir Beigel

Aquest avís serveix per informar-lo que [nom del prestatari] està en mora en el capital de treball addicional per al nou negoci basat en criptografia - préstec # 3loan en el qual vostè va invertir 0,3 bits / BTC ( "Préstec"). Per tal de complir les obligacions en virtut d'aquest préstec, el préstec serà enviada a arbitratge de 14 dies des de la data d'aquesta notificació.

Per evitar l'arbitratge encara pot negociar la devolució del préstec posant-se en contacte amb el Prestatari a través de la pàgina de comentaris per al Préstec ( "Lloc Web"). No obstant això, en cap cas, ha d'intentar recol·lecció fora del lloc web ja que es corre el risc de responsabilitat legal personal. A més, intentar cobrar des del Prestatari fora del lloc web és una violació directa de les condicions d'ús de BTCjam. BTCjam no es fa responsable de qualsevol violacions de les condicions d'ús.

En el cas que el préstec és enviada a arbitratge, el Prestatari ha de tenir l'oportunitat de sol·licitar una audiència. Si el prestatari declina una audiència, un premi serà emesa al seu nom que pot ser executada en un tribunal contra el Prestatari.

Així que, bàsicament, aquest anunci va a arbitratge. Si el prestatari declina l'audiència estarem emet una adjudicació que puc llavors utilitzar per sol·licitar la devolució de la meva 0.3BTC (o en realitat 0.19BTC) que queda en aquest llistat.

La forma en què veig, no hi ha manera que estic tornant al meu $ 80 (els diners restant a BTC al tipus de canvi d'avui). Fins i tot si seré qüestions aquest premi no tinc cap interès a invertir més temps ni diners en perseguir això.

La lliçó que aprendre aquí és molt molt simple. Alt rendiment = alt risc, i en aquest cas no va aconseguir escapar del risc en la inversió. Quines són les meves opcions?

  1. No invertir en BTCJam si no sent que té el temps i l'experiència per triar una cartera diversificada.
  2. Utilitzar la funció de "auto-invertir" en BTCJam que se suposa que diversificar les seves inversions per a vostè.

Si encara està buscant a invertir en BTCJam Crec que aquesta segona opció seria millor per a vostè, ja que li ha de donar una cartera més diversificada del que crearà pel seu compte. No obstant això ja que no he provat a terme no puc dir amb seguretat.

Per BTCJam acaba de perdre part de la seva credibilitat

Encara que sé BTCJam no té tota la responsabilitat per aquest impagament del préstec segueixo pensant que el camí del seu sistema està construït realment causa confusió. Per exemple, he intentat escriure alguns comentaris negatius sobre el tipus que habita però, el sistema no em deixa escriure res. Pel que aquest tipus només pot continuar per recollir els préstecs sense gent donant la seva opinió sobre ell. No estic segur de per què no era capaç d'escriure comentaris negatius i si es tracta d'un error o d'una peça, però si jo fos BTCJam estaria molt més proactiu en aconseguir als usuaris escriure comentaris sobre els seus préstecs.

El segon problema que tinc amb BTCJam és que sembla que no importa molt que tanta gent (730 per ser exactes) acaba de perdre els seus diners. A part d'això correu electrònic sobre arbitratge que s'envia automàticament que no han rebut cap comunicació d'ells. Com un inici jo esperaria una mica més d'orientació als seus primers usuaris sobre aquest tipus de situació, ja que aquest tipus de coses li farà perdre usuaris sempre. Fins i tot he enviat un correu electrònic a l'empresa sobre això fa 3 dies i no he rebut cap resposta.

ACTUALITZACIÓ: acabo de rebre un correu electrònic de BTCJam que indica el següent:

Després de 90 dies d'un prestatari falta d'un pagament, el prestatari i els inversors passen pel procés d'arbitratge. L'arbitratge és un contracte legalment vinculant en què els inversors del préstec omès reben tota la informació personal del prestatari a través d'un laude arbitral. Els inversors poden llavors utilitzar aquesta informació per emprendre accions legals si es desitja. El prestatari té tècnicament de 14 dies des de la data en que el seu cas es escala a un arbitratge per presentar una disputa. Si no hi ha cap litigi presentada després d'aquest període, llavors vostè i la resta dels inversors rebran el premi d'arbitratge amb la informació del prestatari automàticament per correu electrònic.

Res de nou sota el sol aquí realment.

Així que tot el que puc fer ara és esperar uns dies més i veure el que passa amb aquest arbitratge, encara que estic clarament no aconseguir les meves esperances. Mentrestant, llevat que t'agrada jugar, suggereixo mantenir-se allunyat de BTCJam com a vehicle d'inversió. Si vostè ha llegit el meu anterior crítica de saber que la meva primera inversió també tenia un temps difícil amb ser reemborsat.

Si vostè ha tingut cap altra experiència amb l'empresa m'encantaria escoltar-lo en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?