Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit | Catalan.Lamareschale.org

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

He parlat molt sobre BTCJam al bloc anterior postsin l'any passat. Però és només ara que tinc una perspectiva clara dels pros i els contres complets de la pàgina web. També entenc en major mesura com utilitzar de manera eficaç, i això és el que vull compartir amb vostès en aquesta entrada del bloc.

Una plataforma de préstecs Bitcoin peer-to-peer

Per a aquells de vostès que no estan familiaritzats amb BTCJam, que és bàsicament una manera perquè les persones per obtenir préstecs sense passar pel banc. Vostè veu, hi ha persones que no tenen un compte bancari o no poden obtenir un préstec bancari perquè no estan aprovats per a això. És per això que els préstecs peer-to-peer ha crescut tant i és tota una indústria, independentment de Bitcoin.

Prestadors P2P als EUA van generar $ 6.6 mil milions en préstecs l'any passat. I ara Bitcoin ve a jugar donant a la gent una nova optionto diners prestats, amb menys drets, i per a qualsevol persona al món amb una connexió a Internet. Així que, bàsicament, es BTCJam muntant la tendència préstecs P2P i la creació d'una plataforma centrada en Bitcoin.

[Tweet_box disseny = ""] box_02 prestadors P2P als EUA van generar $ 6.6 mil milions en préstecs l'any passat. I ara Bitcoin ve a jugar. [/ Tweet_box]

Haurà de convertir-se en un ferotge col·lector de tant en tant

El principal avantatge de préstecs P2P és que es pot obtenir significativament altes taxes d'interès per als seus préstecs. Però, com probablement saben que no hi ha alta rendibilitat sense un alt risc. I així, quan es decideixi a donar a conèixer els seus diners a desconeguts, que necessita per assegurar-se que paguen els seus deutes.

La meva primera experiència amb BTCJamtaught mi aquesta valuosa lliçó.

Així és com va ser la meva primera inversió. Vaig invertir ฿ 0,83990951 en un perfil d'inversió molt sòlida (al meu entendre almenys). El primer pagament va arribar sense problemes. El segon pagament tindria lloc l'1 de juliol. Vine 5 de juliol de nosaltres (els inversors) encara estàvem esperant per al pagament. Comencem comentant la pàgina de l'anunci demanant al prestatari quan es planeja que pagar, però vam arribar fragments de respostes i promeses vagues que el pagament es faria aviat.

Va passar un mes. Cap informació es va afegir sense comptar els inversors enfadats exigint els seus diners. També vaig provar en contacte BTCJam, i encara que em van donar una resposta ràpida del seu equip de suport, no hi havia res que poguessin fer res més que comprovar amb el prestatari també.

Després de 38 dies, finalment es va fer el pagament. Vaig acabar aconseguint 6,42 per cent en dos mesos per als meus bitcoins, que és bastant bo tenint en compte les alternatives al mercat. No obstant això, també estava en alt risc amb aquest préstec impagament i acabant amb res. Així que bàsicament es redueix a l'aversió al risc que ets.

Els meus inversions actuals i per què he triat

Tot i que la meva primera experiència BTCJam no va ser agradable, m'acaben de fer un alt rendiment per la meva diners. Si això es calcula anualment, ho hauria fet, gairebé el 40 per cent TAE (taxa anual). Per tant, decideixo seguir invertint els meus monedes, només que aquesta vegada vaig anar-hi una mica més sàviament.

Així que aquí són les meves inversions actuals:

  • 20.19% TAE - Invertir en el comerç va continuar Bitcoin apalancat
  • 53.10% TAE - Invertir en les operacions comercials i mineres
  • 16.3% TAE - Invertir en el suport a un negoci en el nou cripto

Com es donarà compte, totes les inversions tenen una qualificació alta, només retroalimentació positiva i el més important una bona quantitat de préstecs prèviament cancel·lats. Hauria estat probablement fins i tot més prudent diversificar la meva cartera encara més, però com jo no estic invertint una gran quantitat de diners en el moment (només 0.9BTC), no vaig pensar que seria molt eficaç.

Maig de 2016 al dia: Una d'aquestes inversions ha incomplert, llegir la història completa aquí.

Per a aquells de vostès que no volen veure el vídeo, es pot veure a continuació meus principis de picking d'inversió en poques paraules:

  1. Invertir només en les inversions que són finançats gairebé 100 per cent.
  2. Examinar el perfil del prestatari de cura: buscar inversions reemborsades, validacions de xarxes socials, els comentaris anteriors (especialment de retroalimentació negativa) i Quant de temps ha estat membre de BTCJam.
  3. Llegir la descripció inversió en la seva totalitat i veure les interaccions del prestatari amb els seus inversors a la secció de comentaris.

Opinió de BTCJam dels usuaris de Reddit

En revisar qualsevol servei Bitcoin, moltes persones recorren a Reddit per l'opinió de la comunitat. El converteixen en un hàbit per corroborar les meves conclusions sobre qualsevol servei Bitcoin Bitcoin amb els subredditas així.

Hi ha unes quantes crítiques de subreddit de BTCJamon Bitcoin i la majoria d'ells són força positius, però això no és la interessant informació que volia. Jo estava buscant la brutícia persones tenen sobre l'empresa.

Després d'cavar una mica més profund en el qual va trobar que les principals persones de retroalimentació negativa havien de dir era que BTCJam es porten la seva part del prestatari vegada que el préstec està actiu. Això vol dir que se'ls paga immediatament, fins i tot si vostè com un inversor no ho fa.

Combini això amb el fet que no hi ha manera real de fer complir els prestataris de pagar el seu deute i obtindrà una reputació alguna cosa qüestionable per a una empresa que només li proporciona una plataforma per als préstecs i no hi ha prou suport, sempre que ho necessiti.

També moltes persones van informar que hi ha una gran quantitat d'estafadors en el lloc que només hi són per tal d'obtenir préstecs i mai pagar-los. No obstant això, utilitzant els mètodes que he descrit anteriorment i la diversificació de la seva cartera tant com sigui possible ha de donar lloc a una important disminució de risc per a vostè.

Finalment, però no menys important, sempre es pot utilitzar la funció de "autoinvest" de l'BTCJam. Aquesta característica bàsicament pren els seus diners i diversifica que a través de diferents préstecs per a vostè. Encara que no he provat aquesta característica, que tendeixen a allunyar-se d'ella, ja que l'experiència passada em va ensenyar que mai vol donar a algú la responsabilitat de la gestió dels seus diners. Així que assegureu-vos d'usar aquesta funció al seu propi risc.

Conclusió

BTCJam sembla una opció sòlida per a les persones que estan disposats a assumir riscos calculats sobre els seus bitcoins per a una major recompensa. Personalment seguiré utilitzant aquest lloc després dels principis que he descrit i que s'actualitzarà com evolucionen les coses. Si vostè té la seva pròpia experiència amb BTCJamI'd apreciar si ho comparteixes a la secció de comentaris.

IMPORTANT: Què està escrit en aquest post és el meu propi consell personal basada en la meva experiència. No sóc un expert inversió o guru i que hauria de tenir tot el que llegeix aquí amb un gra de sal. Invertir diners és un businessand arriscada, al final ets l'únic que el responsable dels gestió del seu capital. Aquest missatge és al meu entendre personal, res més.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre