Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més | Catalan.Lamareschale.org

Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més

Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més

Important: En el moment de l'escriptura, els serveis de eToro no estan disponibles per a clients d'Estats Units.

ETorois un mercat mundial de comerç digital per a monedes, cryptocurrencies, matèries primeres, índexs i accions. Com la majoria de les plataformes de negociació moneda digital, que està experimentant un ràpid creixement i ara compta amb més de 7 milions d'usuaris a tot el món.

En funcionament des de 2008, eToro té com a objectiu oferir plataformes basades en web i mòbils de fluids, permetent als usuaris operar gairebé qualsevol cosa en una cartera. Marca com una xarxa d'inversió social, que combina un sistema de comerç modern sense demores amb la capacitat d'interactuar amb altres usuaris.

CEO jove Yoni Assia vol la plataforma per interrompre el sistema bancari antiquat i ajudar a marcar el començament d'una nova era financera digital. Si vostè està invertint en cryptocurrencies, llavors hi ha probablement alguns ideals per a ser adaptats a això. EToro ofereix el comerç per a un nombre selecte de cryptocurrencies.

Amb un angle de cryptocurrencies en aquesta revisió, anem a fer una ullada pràctic a la plataforma de eToro, els seus pros i contres, i si és adequat per als seus objectius comercials.

L'ús d'eToro

La usabilitat de eTorois sorprenentment fluid. És indolor i senzill per començar. La inscripció triga menys de cinc minuts, i no hi ha necessitat de mètodes de verificació lents o confirmacions. Simplement premeu el botó Sign Up i afegir les seves dades personals.

A continuació, li donarà la benvinguda amb un qüestionari per avaluar la seva personalitat una característica bastant enginyosa de comerç a la cara d'ella, però va sonar més campanes d'alarma que m'hagués agradat. Revelant els meus nivells d'ingrés, el meu patró, i els meus altres nivells d'inversió es sentia com una mica molt. Més important encara, tots els usuaris es deixen de confiar eToro amb les dades personals sensibles.

Després d'una mica més d'excavació, he trobat que això és part d'un estàndard KYC (Know Your Customer) Procés de eToro és obligat a dur a terme com a part del seu ésser una companyia regulada.

El sistema en el seu conjunt és suau, sense problemes de retard o de connexió. Després de registrar, els dipòsits es fan amb rapidesa a través de crèdit, dèbit o PayPal sense cost. Vostè pot començar a operar amb un límit de $ 2,000 immediatament sense verificació, que hauria de ser suficient per a la majoria de fer una petita prova del servei.

Rastrejadors de cartera, les llistes de vigilància, mercats destacats, i la capacitat de seguir els comerciants reeixits estan asseguts en aquesta marea, moderna client comercial. En menys de deu minuts, pot estar llest per anar i posicions d'obertura de Bitcoin i Facebook a la vegada.

Suport de divises

Com eToro no és un intercanvi moneda digital-dedicat, actualment hi ha només uns pocs elegits cryptocurrencies disponible. Dit això, el que fan oferta és una col·lecció de més d'alguns altres noms notables en la indústria bastant decent.

  • Bitcoin
  • Bitcoin efectiu
  • Èter
  • Etereum Classic
  • Ris
  • Litecoin
  • Guió

Hi ha algunes cryptocurrencies potència real que figuren allà, i mentre Bitcoin segueix sent el rei, és emocionant veure Ripple, litecoin, i Dash obert per als negocis a la borsa. Tingueu en compte que quan el comerç de eToro, vostè no té accés real als seus monedes; que només està especulant sobre el valor en dòlars d'aquestes monedes.

Honoraris

A causa de la complexa quantitat d'opcions de comerç en eToro, l'estructura de taxes varia d'actiu a actiu. Mirant directament a les taxes comercials moneda digital serà una gran sorpresa per als inversors seriosos. Bitcoin costa una tarifa considerable 0,70% al sortir d'una posició més alta que la majoria de les altres borses.

L'altre comerç altcoins a una taxa de 2% a 5%, que és desorbitat. Per exemple, que haurà de pagar el 5% en efectiu Bitcoin. Fes una ullada a la llista completa dels honoraris aquí.

Recordeu que també hi ha una quota de supressió aplicables quan es decideix que és hora de cobrar. Només es pot diners fiduciari diners de eToro, i se li cobrarà $ 25 per cada retir.

Hi ha un altre fibló a la cua per alguns usuaris desafortunats. EToro cobra una taxa d'inactivitat per als usuaris que no han iniciat sessió en durant 12 mesos. Si vostè és un suport a llarg termini, no quedar atrapats per aquesta; el saldo del seu compte serà debitada $ 5 per mes un cop que es considera inactiva. Recordi que ha de connectar-se i comprovar cap amunt en les seves inversions de cada trimestre.

Atenció al client

ETorohas experimentat un ràpid creixement en l'últim any. Un s'imagina que és causa de la seva empenta sobre el comerç moneda digital. Malauradament, això vol dir que no ha escapat a la qüestió dogging tota la indústria blockchain: l'atenció al client és sempre una característica descontent en les revisions. Les empreses no poden semblar per fer front al seu propi èxit, i això inclou a eToro.

Molt inspirador, l'equip de eToro no està tractant d'ocultar els seus defectes. L'àrea de contacte de la pàgina web porta un missatge de disculpa per ajudar els usuaris a entendre que no estan sent ignorats. Per descomptat, les queixes i males crítiques encara existeixen, però és bo per mantenir-se informat.

L'opinió pública / revisions en línia

Les males notícies com la pólvora, i la gent és cada vegada més probable que escriure crítiques negatives que positives. Dit això, sembla que n'hi ha un particular, els inversors de punts preocupants que aparegui en l'ús del servei: la plataforma sembla ser una mica temperamental amb recessos. Molts informes de prolongat temps d'espera per a retirar fons dels comptes bancaris i les escombraries fòrums en línia PayPal.

Alguns comentaris han aparegut dient que l'experiència va ser suau, sense problemes. Set milions d'usuaris no poden ser tots lluitant per liquidar els seus actius, o l'empresa no seria on és avui.

Conclusió: És eToro un bon lloc per cryptocurrencies comerç?

La plataforma de eToro en el seu conjunt és un plaer d'usar. El seu navegador és sensible, intuïtiu, i ple de característiques útils. Afegir una bona selecció de cryptocurrencies a això, i realment es pot obtenir una gran quantitat d'intercanvi. Al cap de deu minuts pot estar posicions comercials i obertura en Bitcoin, Etereum, Ripple, litecoin, i molt més.

Dit això, està clar que hi ha problemes per als usuaris en liquidar els actius i retirar fons. Potser això es deu a la sobrecàrrega de servei al client, on de vegades haurà de ser pacient. Les taxes per cryptocurrencies també són cars, i per a mi, això és un gran desviament.

Si vostè està buscant per al comerç i la moneda de palanquejament, a continuació, altres serveis com Bitmexmight ser més adequada per a vostè. Si vostè està mirant per crear una cartera tot al voltant d'inversió que inclou alguns cryptocurrencies de llarg termini manté, llavors vostè podria fer bé amb eToro.

Has provat a si mateix eToro? Ens encantaria saber què pensa sobre això en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió de Indacoin: és una borsa de legions Bitcoin?

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Revisió: Coinmama: és 100% legítim?

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Revisió de Bithumb: compra de Bitcoins a Corea