Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu | Catalan.Lamareschale.org

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Gairebé tots els altres Bitcoin pregunta que rebo és "hauria d'invertir en la mineria núvol?"

He parlat molt sobre les inversions Bitcoin en el passat. Una de les coses que sempre dic a la gent que em pregunta sobre la mineria núvol és que crec que el 99,99% de les empreses que ofereixen serveis de mineria de núvols són probablement estafes.

Això vol dir que en realitat no mina bitcoins amb els diners que se'ls dóna, només l'utilitzen per pagar a altres usuaris fins que els amos es queden sense diners i s'esvaeixen. No obstant això, hi ha un 0,01% de les empreses que en realitat no s'executen bitcoins maquinari mineria i mines per a vostè. Gènesi mineria és un d'ells.

Gènesi miningwas fundada el 2013 an és una de les més antigues empreses de tot Bitcoin. És, definitivament, una de les companyies més conegudes quan es tracta de ennuvolar la mineria. Gènesi té una granja minera coneguda públicament establert a Islàndia, com es mostra en aquest vídeo:

Els miners a la granja són capaços d'extreure Bitcoin, Etereum, Dash, Moneo, litecoin i Zcash. No obstant això tota la informació que vaig portar en aquest post fins a saber és una cosa general coneixement. Avui vull cavar més profund en el model de negoci de la mineria núvol i tractar de respondre a la pregunta - És rendible per a ennuvolar la mina bitcoins?

Ja que hi ha sis monedes diferents que poden ser extrets vull centrar-me només en la mineria Bitcoin núvol de moment ja que crec que és el producte més popular en Gènesi Mineria. Abans de començar només vull esmentar que vaig fer una escriptura prèvia sobre aquest assumpte fa gairebé 2 anys.

Com funciona el núvol Gènesi mineria?

La idea de la mineria núvol és molt simple. En lloc de gastar milers de dòlars en maquinari de la mineria Bitcoin, pot pagar a algú per arrendar el seu maquinari i mantenir els beneficis a tu mateix. La companyia que lloga els miners s'encarrega del manteniment i tots els problemes de la qual van ser creats.

No obstant això, vostè està obligat a pagar una quota pel seu servei, però ja arribarem a això en un minut. Per començar, volia determinar quina és la diferència en el ROI (Retorn sobre la inversió) entre el núvol mineria i la mineria "normal" Bitcoin.

De moment tinc 1,19 TH / s amb la mineria Gènesi que costaria un nou client d'al voltant de $ 170 (0.139BTC al tipus de canvi d'avui). Aquesta capacitat d'extracció genera al voltant 0.00035BTC un dia després de manteniments es es retira. Així que al preu actual BTC em va prendre al voltant de 400 dies per assolir l'equilibri.

A la pantalla de sota, veureu diferents utilitats BTC de diferents contractes. Em va prendre un temps i diversos correus electrònics al suport de l'empresa per entendre exactament com es calculen i es mostren els ingressos. Li agrairia que tot i que si es van esmentar les taxes, així, així que seria capaç de veure el grans que estan en relació amb els pagaments reals.

Cada línia de pagament BTC es refereix a un contracte diferent. Algunes de les línies són els totals dels pagaments anteriors pel que hi ha alguns duplicats enumerats aquí. Si vostè està tenint dificultats per comprendre aquesta taula (com ho havia) que em faci saber a la secció de comentaris i vaig a fer el meu millor esforç per explicar.

El núvol contracte miner de Bitcoin en la mineria Gènesi és "un final obert", que significa que s'executarà fins que deixi de ser rendible. Si es fa una ullada a la seva pàgina de servei al client a trobar la definició exacta per a això:

En el cas que un contracte sigui rendible (és a dir, el pagament no pot cobrir la quota de manteniment), el pagament diari resultant serà zero. Després d'això, el contracte continuarà a la meva durant 60 dies. Això vol dir que anem a tenir cura de la quota de manteniment amb l'esperança que el seu contracte es converteix en una empresa rendible. Això pot succeir si la dificultat de la xarxa disminueix la mineria i / o Bitcoin augments de preus. Si el contracte no torna a la rendibilitat en aquest període es donarà per acabat a causa de que les màquines de mineria estan consumint recursos (electricitat, refrigeració, hosting, manteniment, etc.) que no es pot pagar amb els seus pagaments generats.

És a dir, el contracte tindrà una durada tan llarga, ja que pot cobrir les despeses de manteniment que inclouen l'electricitat, refrigeració, treballs de manteniment i serveis d'allotjament. I crec que això és el més gent es perdi.

La dificultat de Bitcoin ha estat més del doble de si mateix tots els anys durant els últims 3 anys més o menys. De fet, entre 2016 i 2017 es va triplicar. Això vol dir que si vostè compra un paquet en concret esperant una certa recompensa, en un any o així que probablement estarà rebent en qualsevol lloc entre 33% -50% de la recompensa. En el meu cas, probablement a estar fent 0.00014BTC per dia aquí a un any.

Taxa dificultat Bitcoin llarg de 2014-2017

Així que el meu càlcul previ de la quantitat de temps que es necessita per recuperar la meva inversió inicial és realment dolent. Es necessitaria molt més d'un any, i això és només per no perdre. Hi ha una oportunitat justa meu contracte deixarà de ser rendible abans que guanyo qualsevol benefici, o que els beneficis que guanyo serà molt mínim.

Per descomptat, es podria dir que hi ha la possibilitat que el preu de Bitcoin explotarà durant el proper parell de mesos i després podràs forma rendible més ràpid. Si, per exemple, el preu puja a $ 10.000 podré aconseguir el meu inicial de $ 170 en un parell de mesos oi?

No estic tan segur d'això.

Si el preu puja també ho fa la dificultat ja que més persones comencen mineria. Això significa que els bitcoins que estem fent tindrà un valor de més, però se li pren menys d'ells. Això és exactament el que va passar el 2016 i per la dificultat més que triplicat. Aquí hi ha el canvi en el preu vs dificultats durant els últims 3 anys:

2014-2015 Bitcoin dificultat enfront dels preus

Bitcoin preu: 2.45x baix

Dificultat per Bitcoin: fins 34x

2015-2016 Bitcoin dificultat enfront dels preus

Bitcoin preu: 1.36x fins

Dificultat per Bitcoin: 2.5x fins

2016-2017 Bitcoin dificultat enfront dels preus

Bitcoin preu: 2.29x fins

Dificultat per Bitcoin: 3.05x fins

Com es pot veure la dificultat que sempre va cap amunt, no importa el que està passant amb el preu. I durant els últims 3 anys ha estat pujant més del que el preu en si té.

Així hauria de extreure bitcoins a casa en lloc?

Si la meva a casa amb la mateixa taxa d'haixix per la dificultat d'avui que estaria fent el doble (d'acord amb la nostra calculadora de la mineria Bitcoin). No obstant això, vostè haurà de pagar pel maquinari, la refrigeració i el manteniment per si mateix. Així que no és segur dir que la mineria al país seria rendible.

En el passat he escrit un post molt detallat que analitza Bitcoin la rendibilitat de la mineria. Per ara anem a dir que si vostè no té cap accés als sistemes elèctrics i de refrigeració barats puc suggerir per evitar la mineria en general i acaba de comprar monedes de canvi.

El que opinen altres usuaris?

Com a part de la meva investigació per a aquesta revisió He intentat trobar la major quantitat d'opinions dels usuaris com sigui possible per obtenir diferents perspectives. La majoria, si no tots, dels comentaris positius que vaig trobar van ser acompanyats per un codi promocional. Revisions de codi promo són qüestionables al meu entendre, ja que la revisió d'usuari rep una comissió si s'inscriu amb el seu codi de promoció, pel que tenen un incentiu per escriure una crítica positiva.

Una interessant revisió era d'un tipus que utilitza realment Gènesi Mineria per comprar Etereum. Ell afirma el següent:

He comprat un contracte d'1 any per a la mineria ETH 1MH / s. He pagat per ella 0.11BTC (equivalent a 45 $ en el moment). En un any, Gènesi em va tornar 2.38ETH (equivalent a 69 $ ara), per la qual cosa es podria dir que he fet un benefici. Però seria un error !!! Això és només perquè el preu d'ETH és alta ara ($ 29 enfront de 12,5 $ fa un any).

Si s'hagués mantingut la meva 0.11BTC, ara tindria un valor de 135 $.

Si m'hagués comprat ETH amb el 0.11BTC en aquest llavors (que hauria aconseguit 3.66ETH, això és 1.3ETH més del que em van donar l'esquena), ara tindria un valor de 106 $.

Així que tot i que podria haver fet una millor oferta en no invertir en Gènesi Mineria encara va obtenir un benefici. Si us plau, tingui en compte que el seu guany era la mineria Etereum i no la mineria Bitcoin. En aquest post em concentro principalment en la mineria Bitcoin. Alguns altres altcoins encara pot ser rendible a la meva, però vaig a revisar-los en un altre lloc.

També hi ha diversos BitcoinTalk postsabout l'empresa. Sembla que la majoria de la gent diu que no es pot obtenir un benefici amb els seus contractes de subministrament per pocs evidència de realitat tractant. Bittrust mostra alguns reviewsbut positiu et deixaré jutjar per si mateixos sobre la seva legitimitat.

Gènesi Mineria - La línia de fons

Acabant el meu comentari sobre Gènesi Miningall el que puc dir és això - La companyia sembla de fiar però dubto si és una bona inversió. Sembla que seria molt millor simplement utilitzar els meus diners per comprar bitcoins en comptes d'usar-lo per als contractes miners núvol. Si el preu de Bitcoin puja - Em faria més diners, i si es va baixar, estaria perdent menys.

L'única cosa que realment em molesta és que encara Gènesi de Mineria no semblen compartir una gran quantitat d'informació pel que fa a la meva acompliment de la mineria. Em excepció d'una empresa que és seriós sobre fer diners per als seus inversors per subministrar informació addicional com:

  • Calculadores mineres núvol
  • Declaracions d'honoraris de serveis
  • Què blocs van ser extrets i quant s'ha guanyat en cada bloc (incloent els drets sobre mineria)

Un podria sospitar que aquestes peces d'informació no es subministren per tal de mantenir la rendibilitat qüestionable del núvol fosca minera. Si s'inverteixen en Gènesi Mineria Insto que es comuniqui amb el seu suport i tractar d'obtenir respostes per això (contesten ràpid des de la meva experiència).

En una nota final, aquesta revisió es tracta de Mineria Gènesi, però crec que és probable que pugui copiar i enganxar les seves característiques a les empreses mineres núvol més de fiar per aquí. Les empreses mineres no tan de fiar probablement mostraran majors beneficis, ja que en general tenen deixar de pagar en algun moment.

Recordeu que aquest examen va ser fet especialment per bitcoins mineria, altres monedes poden encara ser rendible en aquests esquemes de mineria núvol.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és?

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

Què és el protocol Zen? Anàlisi ICO de novembre

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk