Millors serveis de garantia de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

L'ús d'un tercer servei de custòdia partit per gestionar un pagament Bitcoin és una bona idea quan realitzen transaccions amb una festa que no es confia. Dipòsit de garantia protegeix els venedors dels compradors fraudulents en requerir que el Bitcoin es dipositarà a la davantera. De la mateixa manera, els compradors estan protegits si el venedor resulta ser un estafador i no lliura la mercaderia. En el cas d'una disputa per exemple, el servei de custòdia actuarà com a àrbitre i determinar qui en última instància, ha de rebre els fons de Bitcoin.

Molts mercats Bitcoin tenen incorporat un servei de custòdia (és a dir, LocalBitcoins CryptoThrift, BitPremier, etc.). En cas contrari, fes un cop d'ull als serveis de custòdia sota - cada un d'ells ha construït una sòlida reputació i en general és la confiança de la comunitat Bitcoin.

Recentment he fet alguns grans compres relacionades amb Bitcoin persones a les que mai he conegut abans. Per descomptat, això em va obligar a utilitzar algun tipus de servei de dipòsit de garantia per dur a terme la transacció. En fer la meva investigació sobre els diferents serveis disponibles que he trobat dos problemes principals:

1. Vostè està (encara) l'enviament dels seus diners a un estrany

Quan vostè està utilitzant serveis de custòdia Bitcoin que en realitat no resol el problema original que està tractant, cosa que no vol enviar els seus diners a desconeguts. No tens idea de qui està darrere del lloc de dipòsit en garantia i per què hauria de confiar en ells amb els seus diners més del que confia en la persona que està comprant?

2. No hi ha molts serveis de custòdia de bona reputació Bitcoin

Lamentablement no es pot trobar molts llocs web de plica Bitcoin ben coneguts. El més antic que encara està actiu és BTCrow (actualització 2017 - Servei s'abandoni). Establert el 2011 BTCrow segueix sent l'única solució "llarga vida" per aquí. No obstant això, tampoc és que fiable. Diversos usuaris han reportat retards BitcoinTalk és la resposta del sistema.

Per exemple aquest usuari ven un nom de domini a través d'BTCrow però una vegada que la transacció es completa, que no va aconseguir els seus diners. Tot i que va publicar en BitcoinTalk i es va contactar amb el suport de BTCrow trigar 12 hores fins que es resolgui el problema, que és manera de molt si estàs esperant a $ 7.500 a entrar.

Una altra cosa a considerar és que BTCrow ha canviat handssince es va establir per primera vegada. També en examinar BitcoinTalk una mica més profund trobarà opinions respecte a la seva reputació en els dos sentits.

Quan jo personalment vaig tractar d'usar-lo per primera vegada, els correus electrònics de confirmació van trigar més d'una hora per arribar. Al final vaig decidir enviar els diners directament al venedor des que tenia por que el seu sistema no era fins ara.

Tot i que en aquest punt vaig fer un control minuciós de la identitat del venedor, encara no se sentia molt còmode l'enviament d'uns pocs milers de dòlars nord-americans sense el segur que vaig a aconseguir el que vaig pagar. També la xerrada BTCrow useron Bitcoin va ser inactiu en el moment i no sembla estar responent a tots els fils relacionats BTCrow.

Altres llocs de dipòsit en garantia Bitcoin no tenen la reputació (bo o dolent) així que no hi ha forma de saber si són de fiar altra que provar el seu servei.

Els meus fideïcomís Bits

Fa formats al voltant de 2 anys Escrow Els meus Bits és un altre servei de custòdia Bitcoin és possible que vulgueu considerar. El lloc compta amb 4 diferents tipus de fideïcomisos:

Regular fideïcomís - vostè diposita els seus fons en una direcció Bitcoin controlada pel lloc i els fons són enviats a emmagatzematge en fred.

Fideïcomís regular vinculat al valor de Fiat - Vostè diposita en una direcció Bitcoin controlat per Coinapult i clavilles Coinapult el valor a un valor Fiat o actiu.

Fideïcomís mutli-Signatura - Els seus fons estan dipositats en una transacció de diversos de signatura de seguretat 2 de 3 en el que el lloc compti amb una única clau.

Multi-Signatura fideïcomís vinculat a un valor Fiat - Els seus fons estan dipositats en un lloc segur 2 de 3 de transaccions múltiples signatura utilitzant Omni (mastercoin) o Nubits de vincular el valor.

El costat positiu de fideïcomís meus Bits és que si l'operació triga molt de temps per passar per vostè encara pot clavilla a un valor en dòlars i no es veurà afectat pel tipus de canvi. El lloc de presa 1% del cost de la transacció per al servei. Heus aquí un breu vídeo sobre el servei:

Què passa si no vull fer servir un lloc de tercera part?

Afortunadament, no tot està perdut. Encara hi ha algunes opcions viables que permetrà dur a terme una transacció Bitcoin mitjançant el fideïcomís. Si el que desitja és eliminar el problema reputació pot utilitzar el fideïcomís threadon BitcoinTalk que té diversos usuaris que subministren serveis de custòdia. Tots aquests usuaris tenen graduacions de confiança extremadament altes i probablement no li estafa (ús sota el seu propi risc, això és només el meu propi consell).

Una altra opció, que jo personalment prefereixo està utilitzant un servei de multisig com Bitrated. Bitrated no és un servei de custòdia, és un multisig walletthat permet a 2 de cada 3 persones per completar la transacció. Deixa'm explicar.


Un multisig cartera és una cartera compartida que requereix una certa quantitat de signatures per tal de transferir fons de la mateixa. Per exemple, la cartera pot ser compartit per 3 persones i quan qualsevol 2 dels 3 decidir enviar els diners, s'executa l'ordre.

BItratedis bàsicament una plataforma que introdueix els compradors i venedors amb els àrbitres. A continuació, crea una cartera multisig compartida per les tres parts, que requereix només dues firmes per alliberar els fons. Així que si el venedor i el comprador d'acord que es completi la transacció no es necessita l'àrbitre. Si el venedor o el comprador creuen que cal fer a continuació una disputa treball de l'àrbitre és decidir on enviar els diners a.

Per descomptat àrbitres solen cobrar una tarifa pels seus serveis, però en general és una molt decent. Les taxes varien en funció de si l'arbitratge és en última instància necessària o no. Una última cosa a tenir en compte és que el sistema està configurat de manera que el venedor serà sempre el que paga les despeses d'arbitratge.

El principal avantatge d'aquesta plataforma és que no es va a enviar els seus diners a desconeguts, només estàs dipositar dins d'una cartera multisig que té cert control sobre. Bitrated en si, no és titular de la clau privada de la cartera i no pot robar els fons.

El meu lliçó personal d'Bitrated...

No fa molt de temps he realitzat una altra gran transacció Bitcoin, aquesta vegada a través Bitrated. He de dir que tot i que el sistema no té algunes funcions bàsiques (per exemple, editar un comerç, els usuaris de missatges, etc) funciona força suau. L'únic problema que vaig tenir va ser que en realitat perdut la contrasenya per al compte 2FA (però això és només jo sent estúpida).

Des Bitrated no té manera d'accedir a la cartera multisig vaig haver de fer servir el servei de l'àrbitre per tal d'alliberar els diners al venedor. Afortunadament tot va ser molt suau. Tots en tot el que puc dir que estava molt impressionat amb el servei de Bitrated. En el moment d'escriure aquest post el sistema en si no li cobrarà cap taxa - que només haurà de pagar les taxes d'arbitratge.

El sistema també proporciona una retroalimentació molt bàsic mechanismthat li permet veure qui són els usuaris més valorats i àrbitres en el lloc.

Abans d'acomiadar-me tenir en compte que si només es tracta de la transferència de diners (és a dir, compra / venda de bitcoins), moltes bosses tenen el seu propi servei de custòdia construïda en LocalBitcoins (per exemple).

Així que aquests són bàsicament les seves opcions: Anar amb un "tradicional" Bitcoin serveis de custòdia, l'ús d'un mediador BitcoinTalk o l'ús de Bitrated. Personalment prefereixo Bitrated, si té alguna altra solució plica bitcoin sentir compartir-los a la secció de comentaris aquesta entrada lliure.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin