Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber | Catalan.Lamareschale.org

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber

Revisió Xapo: 3 coses que necessites saber

Anem a fer una ullada als serveis que ofereix Xapo:

Moneder Xapo Online i Mobile App

Carteres web no són la millor opció per a l'emmagatzematge de la seva Bitcoin per raons de seguretat. No obstant això, Xapo té una reputació de tenir algunes bones característiques de privacitat i seguretat, com l'autenticació de dos factors. A més, té l'opció de transferir la seva Bitcoin a la volta Xapo, que és útil si s'està sostenint a llarg termini en lloc de utilitzar-los per la despesa diària en conjunció amb la targeta de dèbit Xapo (més sobre això més endavant). En qualsevol cas, és bo tenir una opció i un element de flexibilitat.

Recordeu que per tal d'administrar els seus bitcoins amb la cartera web Xapo, ha de tenir una connexió a Internet. El que m'agrada de la cartera web Xapo és que és fàcil d'utilitzar. El disseny és molt simple, el que el fa ideal si ets nou en moneda digital.

Bitcoin transferir des de i cap a la volta és fàcil, i ser capaç de veure el seu saldo i transaccions sobre la marxa és convenient. També hi ha suport mòbil amb el appavailable mòbil Xapo a Android i iOS.

El Xapo Volta

Penseu en el Xapo vaultlike un compte d'estalvis. És el lloc de moure el Bitcoin quan es desitja mantenir-lo a llarg termini per a la seguretat addicional. L'enviament dels fons del web cartera Xapo a la volta és fàcil. En el cas de la retirada de fons de la volta, hi ha múltiples capes de seguretat per verificar la seva petició. Els bitcoins es transfereixen a la seva cartera dins de les 48 hores.

La volta té una sèrie de característiques de seguretat, com l'autenticació de factors múltiples i la segmentació de clau privada. En transferir fons de la seva cartera web Xapo a la volta Xapo, aquests fons es mouen a un equip sense connexió. Les dades es xifren i descomponen abans de ser copiats en discos externs i paper. Les còpies de seguretat s'emmagatzemen en voltes físiques en diverses localitzacions. Aquests procediments de seguretat estan dissenyats per protegir millor la seva Bitcoin de possibles atacs.

La targeta de dèbit Xapo

A més de proporcionar dues opcions d'emmagatzematge Bitcoin a la cartera Xapo i la volta, Xapo també ajuda en termes de despesa de Bitcoin. Funciona com una targeta de dèbit normal, amb l'única diferència que està vinculada a la seva cartera web Xapo en lloc d'un compte bancari.

La targeta de dèbit Xapo li permet realitzar compres amb la Bitcoin, així com retirar efectiu dels caixers automàtics. Pot ser utilitzat en qualsevol part del món que accepti VISA en línia, amb l'USD, GBP, EUR i monedes disponibles. És fàcil fer un seguiment de la despesa a causa de que se li notifiqui de cada compra.

A causa de que la targeta de dèbit Xapo està vinculada amb la cartera web Xapo i no amb la volta, s'ha d'evitar l'enviament de la totalitat de la seva Bitcoin a la volta si voleu utilitzar la targeta de dèbit Xapo. La targeta té límits de despeses diàries, que es poden fer per ser il·limitada si es presenta la documentació per a la seva verificació. Altrament, el límit de despesa diària estàndard és de $ 2,500 per dia amb un màxim de dues transaccions en caixers automàtics per dia.

Honoraris

Mentrestant la cartera Xapo i la volta Xapo són lliures d'usar, hi ha algunes despeses de transacció. Transferència d'una cartera Xapo a un altre és lliure; No obstant això, hi ha despeses de transacció quan envia o rep fora de l'Xapo (com cap o des d'altres carteres o comptes bancaris). Addició de fons incorre en una quota de 0,2%, mentre que les taxes de processament poden aplicar depenent de la forma de pagament.

També hi ha alguns Xapo de targeta de dèbit. Això inclou un pagament per única vegada de $ 20 pel cost de la targeta. Canviar el seu número de PIN també incorre en una petita càrrega de $ 1. Que surt més barat si vostè està utilitzant la seva targeta en moneda despesa de la targeta. Si s'està fent servir a l'estranger en una altra moneda, les taxes són més altes.

Per exemple, un retir del caixer automàtic en moneda despesa de la targeta porta un cost de $ 2.50, mentre que una retirada en una altra moneda té un cost de $ 3.50. Si vostè fa compres en una moneda diferent a la moneda la despesa de la seva targeta, llavors hi ha una tarifa de compra de divises del 3%.

L'opinió pública i revisions en línia

Si bé hi ha crítiques negatives que es troben pel que fa a Xapo, la gran majoria Vaig venir disponible a poca substància a les seves demandes. Com a tal, m'agradaria prendre els comentaris negatius que llegeix en línia amb un gra de sal, igual que ho faria quan vostè llegir els comentaris que proporcionen sobretot un gran elogi.

Les revisions de la cartera Xapo Bitcoin i Volta aplicació a Google Play són molt positius, amb una qualificació de 4 estrelles, de més de 30.000 usuaris. Hi ha menys opinions disponibles per a la versió de IOS, que té una qualificació de 3 estrelles des de 360 ​​usuaris a partir del moment de l'escriptura. Atenció al client Xapo és bo en general, però una mica en el costat lent.

Conclusió

En el personal, crec que si va a comprar Bitcoin, és millor que sosté per si mateix de posar-ho en mans d'un tercer que té les claus privades. Dit això, es podria argumentar que les claus privades són més segurs amb el sistema de seguretat Xapo empra. Xapo és vist com una empresa consolidada i de bona reputació, per la qual cosa és una opció genuïna, viable quan es tracta de comprar, emmagatzemar, i la despesa de Bitcoin.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Revisió de lintercanvi de Gemini Bitcoin