TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari | Catalan.Lamareschale.org

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Després d'usar TREZOR durant molt de temps, finalment va arribar a les meves mans en una cartera Ledger - la competència principal de TREZOR.

Es tracta bàsicament d'un dispositiu que li permet emmagatzemar les claus secretes que en ell. Si segueix aquest bloc probablement ja saben que jo sóc un gran TREZORfan - la primera cartera de maquinari Bitcoin àmpliament estès. També he revisat la cartera en el passat. Però ja que fins avui no havia competència real a TREZOR vaig saltar sobre la ocasió d'aquest nou dispositiu fresc i comparar els dos.

La cartera Ledger a la dreta i la TREZOR a l'esquerra.

Ledger té estil millor estil de TREZOR

En obrir el paquet de Ledger es nota immediatament que es tracta d'estil. A part de la unitat flash Ledger en si també s'obté una cartera de cuir de la PU, una targeta de seguretat del llibre major, que sembla una mica a una targeta de crèdit i una corretja de la cadena del llibre major al coll si ho desitja.

El dispositiu de TREZOR és una espècie de maldestre en comparació amb el disseny més elegant de Ledger. També és molt més fàcil de portar el llibre major del voltant des de que és substancialment menor que TREZOR.

La creació de les carteres - Simple i al punt

Instal·lació i configuració del seu Ledger requereix l'ús d'una aplicació de Chrome. Una vegada que el foc de l'aplicació des del lloc web de Ledger us apareixerà un assistent de configuració. En el passat carteres Ledger no tenien una segona pantalla com TREZOR, però el Nano S està totalment equipada amb la seva pantalla.

Mitjançant la utilització d'una petita pantalla en tant TREZOR i Ledger és possible configurar el dispositiu, fins i tot des d'un dispositiu compromesa que em fa sentir molt més a gust. Aquí està un exemple de com funciona això amb TREZOR:

Configuració de la seguretat - codi PIN i llavor de la recuperació

El codi PIN és una capa addicional de seguretat per assegurar-se que fins i tot si algú va robar el seu llibre major de la que ells encara tenen dificultats per accedir al seu compte. Introduïu un codi PIN incorrecte 3 vegades i el dispositiu es neteja en si net.

Un cop hagueu configurat el codi PIN és el moment de passar a la llavor de la recuperació. Una llavor de la recuperació és un conjunt de paraules que quan es posen junts en un cert ordre pot ajudar a recuperar les seves claus privades en cas que el dispositiu està trencat o perdut.

Això vol dir que fins i tot si les escombraries del tot la seva Ledgeryou'll tot i així ser capaç de recuperar tots els seus bitcoins perduts a través d'aquesta llavor. És també per això que és molt important que anotar-la en un lloc segur on ningú pugui accedir-hi ja que si algú s'apodera d'aquest - que poden accedir als seus fons.

El procés és bastant similar en tots dos dispositius. Tots dos mostren la llavor en el propi dispositiu i no en la pantalla de l'ordinador perquè ningú hacker pot copiar de forma remota.

Aquí hi ha una captura de pantalla de llavor de la recuperació de la meva Ledger. Un cop que va publicar això significa que haurà de restablir aquest dispositiu Ledger ja que qualsevol pot robar els meus fons en el moment.

Usant TREZOR i Ledger - curt i dolç

Un cop completada la configuració es pot començar a utilitzar el llibre major. Simplement torni a connectar la unitat flaix, introdueixi el seu codi PIN i ja està bo per anar. La interfície és molt intuïtiu i no requereix molta explicació.

La major part de la interfície es realitza a través de botons en el propi dispositiu. Els botons es poden utilitzar per desplaçar-se pel menú o empesos simultàniament per simular "seleccionar".

TREZOR utilitza una interfície similar de dos botons, sinó que es construeixen d'una manera més subtil en el dispositiu. No és un gran problema, però fa que sigui més fàcil de no pressionar accidentalment .

Com que no hi ha manera d'accedir a la seva cartera sense la unitat flaix connectar al seu equip que crea un ambient molt més segur per enviar i rebre bitcoins. Això vol dir que fins i tot si algú coneix el seu codi PIN que no pot accedir a les seves monedes, perquè no té el dispositiu físic.

També vol dir que fins i tot si l'equip que utilitzeu per enviar bitcoins a partir veu compromesa, ja que vostè està utilitzant el que es coneix com autenticació de dos factors (2FA) encara estàs menys probabilitats d'estar exposats a qualsevol tipus d'amenaça (especialment man-in-the-middle).

El veredicte - ¿qui és millor? TREZOR o Ledger?

Amb tota honestedat, no puc dir res negatiu de la cartera Ledgeror TREZOR. He estat utilitzant tant TREZORand Ledger durant molt temps i que tots dos són realment grans productes.

Les dues carteres li donarà valor dels seus diners, només el llibre major Nano S ho fa d'una manera més barata. Actualment costa al voltant de $ 30 menys que l'TREZOR. Al final suposo que es redueix a qui prefereix una millor en termes de disseny i la reputació.

Ledger és més prim, però TREZOR havia estat al voltant per un temps més llarg. És la seva crida.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Revisió de Kraken: és fiable aquest intercanvi de Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisat BTCJam: la meva experiència personal i les ressenyes dels usuaris de Reddit

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading