Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux) | Catalan.Lamareschale.org

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)

El post d'avui és sobre les millors carteres d'escriptori disponibles per a l'emmagatzematge de les seves bitcoins. Carteres d'escriptori són carteres que emmagatzemen la clau privada per als seus bitcoins en el seu disc dur. Per naturalesa, carteres d'escriptori són més segures que les carteres mòbils (ja que són més difícils de robar).

Si ets nou en el món de Bitcoin i walletsplease veure aquest vídeo abans de seguir llegint:

Per descomptat carteres d'escriptori encara es consideren "calents" carteres, ja que estan connectats a Internet. Això fa que siguin inherentment insegura. No obstant això, per a petites quantitats de Bitcoin o altcoin que són una bona solució.

Per a grans quantitats de Bitcoin utilitzar SEMPRE carteres d'emmagatzematge en fred com un document walletor una cartera de maquinari. Avui vaig a revisar abril carteres d'escriptori diferents que treballen en els 3 principals sistemes operatius - Mac OS, Linux i Windows.

Electro - El guanyador tot al voltant de Bitcoin escriptori Moneder

Em va prendre un temps per començar a utilitzar electro, però una vegada que ho vaig fer, mai mirar cap enrere. Vaig a començar amb la banda negativa - l'electro és lleig. La interfície s'assembla a la versió de Windows d'un 90. A més, si vostè és completament nou per a Bitcoin tinc la sensació que vostè es perd molt ràpidament a causa de la interfície poc amigable.

No obstant això, una vegada que arribi als problemes d'interfície, l'electro és una de les més robustes, eficaces i segures carteres d'escriptori per aquí. També és de codi obert, el que significa que moltes persones han participat en la revisió i compondre el codi. Això redueix la possibilitat de codi maliciós en el programari pràcticament a zero.

En moments en què la xarxa Bitcoin és "ple" i taxes de transacció pot disparar-se, electro és una de les poques carteres que li permet reemplaçar la quota que hagi configurat per a una transacció ja emès. Aquesta característica és molt útil quan vostè no pot aconseguir la seva transacció per confirmar.

Les característiques addicionals inclouen l'etiquetatge d'adreces, ajustaments de taxes, l'encriptació de la seva cartera i la signatura / verificació dels missatges (és una característica avançada).

En poques paraules, aquesta és una excel·lent cartera. Si enteneu Bitcoin prou bo per usar-lo, anar a per això. Electro està disponible per a Mac, Windows i Linux.

Èxode - La callats, cartera d'escriptori bastant Bitcoin

Si acaba de començar amb Bitcoin i vostè encara està tractant d'embolicar el seu cap al voltant de tot el que està passant, Èxode té tot cobert. Exoduslaunched de juliol de 2016 i des de llavors ha guanyat alguna cosa d'impuls seriós.

Un cop més, vaig a començar amb la banda negativa - no és de codi obert. Això significa que els desenvolupadors poden inserir potencialment codi maliciós en el programari sense que ho sàpiga. I, per descomptat, quan es tracta de diners, que té un programa de codi tancat pot plantejar algunes preocupacions. No obstant això, ja que li suggereixo que utilitzi carteres d'escriptori per a petites quantitats de Bitcoin en qualsevol cas (codi tancat o obert), llavors això no és un gran problema en el meu llibre. Mai vaig posar una quantitat que no estic disposat a arriscar en qualsevol cartera calent (d'escriptori, mòbils o web).

Èxode també li permet mantenir una varietat de altcoins com Etereum, litecoin, Dash i més. La interfície és molt fàcil d'entendre i fins i tot els principiants totals obtindrà la caiguda d'ella. Si troba electro d'enormes proporcions, això és una gran alternativa. Èxode està disponible per a Mac, Windows i Linux.

Bitcoin la base - una cartera Bitcoin node complet per Bitcoiners incondicionals

Totes les carteres que hem cobert fins ara es coneixen com carteres o carteres SPV Lite. Això vol dir que no tenen una còpia completa de la blockchain per tal de verificar les transaccions - retransmeten en altres equips de la xarxa per donar-los informació de la transacció.

Bitcoin COREIS un node complet Bitcoin cartera. Això vol dir que una vegada que es descarrega la cartera també pot descarregar tot el blockchain al seu ordinador. Això es pot tornar molt bruta com la mida de la blockchain és més de 130 GB i pot portar el seu temps per descarregar. No obstant això, una vegada que el Blockchain es descarrega ara es pot verificar de forma independent les transaccions a la xarxa i no necessita confiar en ningú més en el sistema.

En honor a la veritat, no crec que val la pena la molèstia. Pot guanyar una mica de valor educatiu en completar aquest procés, però per al dia a dia les transaccions i l'ús de carteres Bitcoin SPV està molt bé. Bitcoin Core està disponible per a Mac, Windows i Linux.

Copagament - Una Carpeta Multisig Bitcoin escriptori

El copagament és una cartera creat per BitPay, un dels majors proveïdors de serveis de pagament Bitcoin voltant. La cartera està disponible per a la majoria de les principals plataformes mòbils i d'escriptori (i) és una cartera multisig. Usant la funció de multisig de copagament que permet una major seguretat contra el robatori i podria ser una bona opció si vostè no pot permetre una cartera de maquinari.

El codi del copagament és de codi obert, disponible per a Windows, Mac i Linux i ha existit des de 2014.

Arsenal

Armoryis una marca coneguda i de confiança quan es tracta de la seguretat Bitcoin, encara que la cartera és generalment millor per als usuaris més avançats. Si està buscant una cartera que posa l'accent en la seguretat i la seguretat, Arsenal ha de fer la llista curta com la cartera compta amb una varietat d'opcions de xifrat i càmeres frigorífiques.

Armeria és una de les marques més respectades quan es tracta de Bitcoin security.Armory està disponible per a Mac, Linux, Windows i Ubuntu RaspberriPi.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust