Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android | Catalan.Lamareschale.org

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Si vostè està buscant per emmagatzemar els seus primers bitcoins i és propietari d'un dispositiu mòbil Android aquest post és per a tu. Abans, però, d'examinar els millors carteres Android Bitcoin per aquí només vull donar-li una paraula d'advertència.

Carteres mòbils (Android, iOS o) són la forma menys segura de carteres Bitcoin. Això es deu principalment al fet que els dispositius mòbils tendeixen a ser robats, perduts i es descomponen. Si manté les seves bitcoins en una cartera mòbil, vol dir que la clau privada s'emmagatzema en el dispositiu, i per tant si el dispositiu està en ruïnes o robada no pot accedir a les seves monedes.

Dit això, sempre es pot crear una còpia de seguretat per a la seva cartera mitjançant l'ús de la frase llavor 12-24 paraula demostrat que quan s'instal·la per primera vegada la cartera. És per això que és important mantenir aquesta frase llavor en un lloc segur i fora de l'abast de ningú, sinó el seu propi.

Si vostè és completament nou per Bitcoin veure aquest vídeo que fa carteres Bitcoin, és probable que respondre a moltes preguntes que ja té:

I ara per a les revisions de cartera...

# 1 - Coinbase- Coinbase NO ÉS una cartera Bitcoin

En general, quan la gent pensa sobre Bitcoin carteres que pensen sobre Coinbase. No obstant això Coinbase no és una cartera Bitcoin. En realitat és un intercanvi que li permet mantenir bitcoins. En un bloc postwritten pel CEO de Coinbase Brian Armstrong, afirma

Veurà el canvi de marca Coinbase de ser una cartera híbrida / intercanvi de centrar-se en ser purament un canvi minorista i institucional

Així, mentre que Coinbase segueix sent un lloc barat per obtenir bitcoins, si us plau no ho consideren com una cartera mòbil. Coinbase no dóna accés a les seves pròpies claus privades ni privacitat, com ja hem dit en la nostra opinió.

El veritable # 1 - cartera miceli Android Bitcoin

MyCeliumis una cartera d'aplicacions mòbils populars que compta amb una gran quantitat de característiques avançades de seguretat i privacitat. Sí, la cartera pot ser una mica complicat per als usuaris novells però segueix sent un dels més segurs i més ràpid del mercat. Com un programa de programari de codi obert, el miceli està constantment sent actualitzat.

La cartera no té una interfície web o d'escriptori que significa monedes només es pot accedir a través de la seva cartera mòbil. La bona notícia és que es pot utilitzar miceli juntament amb una cartera de maquinari per tal d'aconseguir la màxima seguretat per les seves monedes.

# 2 - cartera BreadWallet Android Bitcoin

BreadWalletis probablement un dels més senzills Bitcoin Android carteres voltant. El codi font de Breadwallet està obert i només hi ha molt bàsic "enviar" i "rebre" opcions destacats dins de la cartera.

Això serà molt fàcil que la gent s'acostumi a, d'una banda, però per l'altra, deixa exposada la cartera sense cap tipus de protecció avançada al seu lloc. BreadWallet té una versió mòbil només per Android i per iOS.

# 3 - cartera copagament Android Bitcoin

Copayis una font de la cartera multisig obert creat per Bitpay. Multisig, vol dir multisignature, i vol dir que la cartera requereix una certa quantitat de persones per aprovar una transacció abans que s'executi. Una cosa així com una cartera compartida (es pot

Notícies relacionades


Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Millor maquinari de mineria Dash - Revisió Antminer D3

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Quina és la millor cartera descriptori de Bitcoin?

Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?