El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review | Catalan.Lamareschale.org

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Ha estat un temps des que he revisat carteres Bitcoin. La raó d'això és que la majoria carteres Bitcoin són bàsicament els mateixos així que poques vegades es topen amb una cartera que és innovador.

Fins avui…

Fa uns dies vaig rebre un correu electrònic d'un dels meus subscriptors em diu que no prengui el meu consell per a la millor Bitcoin walletand va utilitzar el walletinstead Èxode. A continuació, va passar a glorificar la interfície de la cartera i la facilitat d'ús. No estava al corrent d'una cartera de tal manera que el vaig buscar en línia i pel que sembla Èxode és de fet una nova cartera de Bitcoin.

Abans d'anar més veure aquest vídeo i veure per si mateix què és tan únic.

Èxode opinió cartera

Èxode semblava haver estat posat en marxa fa un mes (juliol de 2016) i encara no ha guanyat prou reputació en la comunitat Bitcoin. En realitat Èxode no és només una cartera Bitcoin, és un "Blockchain actius cartera". Això significa que pot emmagatzemar bitcoins, Litecoins, Dash, èter i Dogecoins en Èxode tots junts.

Però això no és tot el que fa tan únic Èxode, aquí estan les coses principals que he trobat tan atractiu:

Bell disseny i intuïtiva

Probablement l'Èxode conjunt més fort que té és la seva interfície d'usuari. Fins i tot si no sabia res en absolut sobre Bitcoin o cryptocurrencies encara podria fer servir aquesta cartera. Em recorda a Circlein la simplicitat. Èxode és el tipus de producte que "s'enamori de" la primera vegada que l'utilitzi, i això és bastant rar en el món moneda digital.

Així és com una visió general dels seus actius blockchain es veu així:

Bonica eh? :)

La informació s'emmagatzema a l'ordinador

Des Èxode és una cartera de navegació d'escriptori és ràpid i les claus privades als seus cryptocurrencies s'emmagatzemen al sistema. Èxode és un litewallet pel que no cal descarregar tot el Blockchain al seu equip com ho fa amb Bitcoin Core. Èxode és actualment compatible amb Mac, Windows i Linux. Si necessita una còpia de seguretat de la carpeta hi ha un pas molt senzill assistent pas a pas construït a l'interior de la cartera que l'ajudarà a fer-ho.

També rebrà un enllaç de reserva a través de correu electrònic si voleu instal·lar en un Èxode una altra màquina (suposem que el seu equip es destrueix). És tot molt segura mitjançant l'ús d'una contrasenya i una frase mnemotècnica (en cas que oblidi la contrasenya).

Pot el comerç cryptocurrencies des de l'interior de la cartera

Una de les millors característiques d'Èxode al meu entendre és la capacitat de negociar el seu altcoinsfor Bitcoin i viceversa. Èxode ha incorporat a canvi (impulsat per Shapeshift) que li permet cryptocurrencies el comerç en qüestió de segons. No es pot comprar monedes amb Fiat, però com que tota la idea de l'Èxode és allunyar-se de qualsevol procés de verificació i tractament dels bancs crec que encaixa a la perfecció.

Els fundadors semblen realment interessats en l'opinió dels seus usuaris

Està bé per fer un producte dolent, no està bé per sortir d'aquesta manera. Crec que el que em va cridar l'atenció és el més els autèntics fundadors d'Exodus 'interès tenien en la seva opinió dels usuaris. Per descomptat que són només al voltant d'un mes després de l'execució d'aquest projecte, però alguna cosa em diu JP i Daniel (els fundadors) són aquí per quedar-se. Es pot veure en el senzill d'entendre vídeos de suport que han pujat, els múltiples canals de comunicació que han subministrades al seu lloc i la plataforma de missatgeria directa als fundadors a través de la folgança.

És el Moneder Èxode aquí per quedar-se?

Per acabar, Èxode es veu com un èxit complet. L'únic inconvenient que puc veure en aquest moment és el fet que l'empresa i cartera no han guanyat reputació suficient encara. Combini això amb el fet que el codi Èxode no és de codi obert i que sempre despertar algunes sospites de la comunitat criptogràfica. A més, per tal d'esdevenir una veritable aplicació assassina el desenvolupador haurà de continuar i ampliar a mòbil, així, al meu entendre.

Però crec que a mesura que passa el temps i més primers usuaris pujar a bord Èxode prendran ràpidament la seva base d'usuaris lleials.

Cliqueu aquí per veure Èxode per si mateix

Si vostè ha tingut alguna experiència amb la cartera Èxode M'encantaria sentir parlar d'això en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Bitconnect: és legítim?

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Post Tacocoin

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)