Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad) | Catalan.Lamareschale.org

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

Millors carteres de Bitcoin per a iOS (iPhone, iPad)

En l'últim mes he estat cobrint les millors carteres Bitcoin possibles de cada tipus (Android, desktopand maquinari). Per al lloc final d'aquesta sèrie m'agradaria revisar les carteres Bitcoin disponibles per iOS. Fa cinc anys, les seves opcions per carteres Bitcoin va ser més limitada, però el 2017 hi ha tantes opcions que pot ser aclaparador de vegades.

Abans de continuar, assegureu-vos que es familiaritzi amb els conceptes bàsics de Bitcoin wallets través d'aquest vídeo:

Ara que tenim els elements bàsics coberts, és el moment de revisar les millors carteres Bitcoin disponibles per al teu iPhone o iPad.

Si vostè té veure el vídeo de principi a fi que probablement ja sap que bitcoin carteres per a dispositius IOS són, en molts aspectes, les carteres menys segurs disponibles.

Per què? En primer lloc, el telèfon pot ser robat, i fins i tot si vostè té una contrasenya o un sensor d'empremtes digitals, un hàbil lladre podria ser capaç d'obtenir accés. En segon lloc, simplement podria perdre o trencar el seu telèfon. Si els seus bitcoins s'emmagatzemen directament en el seu telèfon, sinó que també va a contenir la seva clau privada. Per tant, si alguna cosa li passa al seu iPhone o iPad a la seva riquesa bitcoin hi haurà en risc.

No obstant això, pot crear una carpeta de còpia de seguretat utilitzant 12 a 24 paraules frase llavor. Amb aquesta frase a la mà, podràs accedir a una còpia de seguretat de la seva cartera. Es recomana que vostè posa la seva llavor en la frase "l'emmagatzematge en fred", o la forma física. I si emmagatzemar en forma digital, assegureu-vos que és molt encriptada i protegida d'una altra manera.

Ara anem a passar a la llista de carpetes.

Del primer que el primer; Coinbase No és una cartera

Moltes persones que acaben de començar amb Bitcoin pensen que Coinbaseis una cartera. No ho és. És un intercanvi, o el mercat on es poden comprar i vendre bitcoins. En el passat, Coinbase posicionat com un intercanvi híbrid / cartera. No obstant això, les dificultats i els riscos d'una configuració tal inherents ha donat lloc a l'empresa el canvi cap a ser un intercanvi pur.

Do. No. Botiga. La seva. Bitcoins. En. Exchanges.This és un dels més grans errors de principiant que pot fer. Els intercanvis no són per llarg termini, l'emmagatzematge segur. Carteres són. Per tant, obtenir una cartera!

# 1- Breadwallet iOS Bitcoin Moneder

Si vostè està buscant una cartera "pa de cada dia", Breadwalletshould estar a la part superior de la seva llista. Aquesta cartera és estúpida fàcil d'utilitzar. Hi ha dues funcions principals: enviar i rebre. És tan simple com que això. Codi font obert ajuda a fer aquesta cartera una mica més segur, però, la manca de mesures de seguretat avançades vol dir que probablement no sigui tan segur com algunes altres carteres.

# 2- miceli iOS Bitcoin cartera

En primer lloc, anem a saltar al costat negatiu de miceli: és un toc més complicat que altres carteres. La raó per la qual, però, és un gran potencial: les "complicacions" són el resultat dels futurs de seguretat avançades. Quan es tracta de Bitcoin i protegir la seva riquesa, les lleugeres "inconvenients" (em costa fins i tot anomenar-los d'alguna manera) són més que digne d'ell.

A més, el miceli és un programari de codi obert. Això vol dir que tota la comunitat està en la mirada cap a fora per falles de seguretat. A més, les actualitzacions són freqüents, i en general resulten en una major facilitat d'ús i seguretat.

# 3 copagament iOS Bitcoin Moneder

Copayis dissenyada per Bitpay, aquesta signatura conjunta cartera requereix dues persones per signar una a una transacció abans que pugui ser completat. Això fa que sigui més difícil per als hackers i altres tipus poc recomanables per intentar robar la seva riquesa. Disponible no només en iPhones o iPads, sinó també d'escriptori i Android, aquesta és una gran cartera de seguretat.

# 4 Jaxx iOS Bitcoin Moneder

Jaxxis una mica d'una cartera de controvèrsia, i que cal posar en primer pla. Els defensors de la cartera argumenten que és una de les millors carteres mòbils, i amb bona raó. La cartera treballa amb una àmplia gamma de cripto-monedes, té una gran interfície fàcil d'usar, i pot ser aparellat a través de dispositius.

Els crítics assenyalen que no és una plataforma de codi obert. És difícil veure el codi darrere de la màquina, per dir-ho, el que fa que molta gent incòmoda. Donar a aquest, m'agradaria recomanar l'emmagatzematge de només una petita quantitat de Bitcoin o altres monedes en Jaxx. En cas que el programari de codi obert fer-se, Jaxx podria elevar-se en la classificació.

# 5 Airbitz iOS Bitcoin Moneder

Airbitzis una cartera de codi obert. La seva interfície s'assembla a la interfície BreadWallet fàcil d'usar, però la cartera també compta amb alguns "novell" característiques d'ús. Per exemple, hi ha anuncis de comerciants que accepten Bitcoin, i formes de comprar targetes de regal de descompte.

Conclusió - paraules de consell per a la seva cartera iPhone / iPad Bitcoin 

Recordeu, un intercanvi de Bitcoin no és un lloc segur per guardar les seves bitcoins. Una cartera de Bitcoin oferirà molt millors característiques de seguretat que el seu típic intercanvi de Bitcoin. Fins i tot quan s'utilitza una cartera, li recomanem que s'adhereix als següents punts:

  •       SEMPRE establir un codi secret per protegir la seva cartera
  •       Anoteu el seu 12 - 24 de la frase llavor i emmagatzemar en un lloc segur 
  •       NO emmagatzemar grans quantitats de bitcoins en la seva cartera mòbil, només en carteres de maquinari.

Tracta a Bitcoin semblant al que tracta als seus altres comptes financers, actius típics d'or, i més valuosos. Si té algun comentari o pregunta no dubti en deixar a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Post Tacocoin

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)

Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?