Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades | Catalan.Lamareschale.org

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Etereum, la plataforma que permet blockchain contracte intel·ligent, s'està tornant més i més popular. Des del començament de 2017 el preu s'ha incrementat de $ 8,22 a al voltant de $ 50. He cobert com comprar Ethereumin un post anterior, però això és només una part del procés. Avui vull cobrir 5 diferents tipus de carteres Etereum perquè sàpiga on emmagatzemar el seu Etereum.

Etereum és una moneda molt tècnic (fins i tot més que Bitcoin), per tant, la majoria de les carteres per aquí no són amigable per als novells. Vaig a anar sobre ells des dels més simples als més complexos perquè pugui triar la que millor s'adapti al seu nivell de coneixement.

Carteres de maquinari - Millor seguretat (per un preu)

Si vostè és seriós sobre com protegir els seus altcoins Suggereixo emmagatzemar el seu Etereum en una cartera de maquinari. No obstant això, aquestes carteres de maquinari no són lliures i costen entre $ 50- $ 100 (enviament no inclosos). De maquinari més importants avui dia carteres TREZOR, Ledgerand KeepKeyall subministrar l'opció d'emmagatzemar Etereum en ells. En lloc d'explicar sobre cada un només vaig enllaç als meus crítiques anteriors en les carteres:

Aquí està la meva opinió TREZOR

Aquí està la meva revisió Ledger Nano S

Aquí està la meva opinió KeepKey

En el personal, jo faig servir un TREZOR però els tres són excel·lents opcions per a la màxima seguretat.

Etereum cartera de Coinbase - L'opció més simple

Coinbasesupplies una cartera Etereum, així com una cartera de Bitcoin. La cartera de Coinbase és fàcil de configurar i molt fàcil d'usar, però, té algunes limitacions que haurà de tenir en compte:

  • La companyia posseeix la clau privada de la cartera per a vostè. Això vol dir que no té el control dels seus fons i Coinbase pot decidir tancar el seu compte si així ho desitgen. Hi va haver casos en el pastthat Coinbase s'apagués comptes d'usuari fan a l'activitat il·legal.
  • La cartera Coinbase ETH no suporta ETC (Etereum clàssic). Per a una explicació senzilla sobre ETC vs ETH llegir aquest post.

Una vegada que obri un compte Coinbase immediatament veurà una cartera ETH que apareix a la pestanya "comptes".

A continuació, pot entrar al seu compte de ETH i fer clic a "direcció de cartera" per tal d'obtenir les adreces pública Etereum.

 

Feu clic aquípara fa una ullada a la cartera d'Etereum Coinabase.

Èxode cartera - L'opció d'escriptori per a un major control

Exodusis una cartera Bitcoin escriptori i Altcoin amb un bell disseny i una interfície intuïtiva. He revisat la cartera al pastand va pensar que era un dels millors que he trobat fins ara. Quan es tracta de limitacions per l'èxode tenir en compte que no és 100% de codi obert. Molts dels components dins d'Èxode són de codi obert, però no tots ells. Això vol dir que el codi no aconsegueix revisat íntegrament per la comunitat.

Així mateix, la cartera està disponible actualment només en una versió d'escriptori (sense versió per a mòbils encara). Igual que Coinbase, Èxode no admet prova ETC ETH. No obstant això, a diferència de Coinbase, Èxode és una cartera independent que emmagatzema la clau privada en la seva màquina i no en qualsevol Sever externa. Això vol dir que té el control total (i la responsabilitat completa) per a les seves monedes.

Èxode li permet acceptar Bitcoin, Etereum, Dash, dogecoin i litecoin. Només has d'anar a "Moneder" i triar el moneda digital vol. Després feu clic a "Rebre" per veure la seva direcció Etereum.

Feu clic aquípara veure Èxode per si mateix.

Jaxx Moneder - El nou noi al bloc

Encara que no he revisat completament Jaxxyet (planeig fer-ho la setmana que ve), des de la meva primera impressió sembla ser una molt bona cartera de Bitcoin i Altcoin per a tots els dispositius (mòbils i d'escriptori). Igual que en Èxode Jaxx proporciona una interfície senzilla i intuïtiva per a molts altcoins.

A diferència de la majoria de les altres carteres per aquí Jaxx dóna suport ETH i ETC. A més, les seves claus privades no es comparteixen amb el servidor de Jaxx i s'emmagatzemen de forma segura al sistema. Jaxx no és de codi obert, però el codi està disponible gratuïtament a la pàgina web de la cartera que fa que sigui una mica més accessible per a la seva revisió.

Per rebre Etereum amb Jaxx simplement assegurar-se que té aquesta moneda va establir quan s'instal·la per primera vegada el programa. A continuació, seleccioneu la moneda a la barra superior i veurà la seva direcció Etereum just a sota.

Feu clic aquípara fes un cop d'ull per si mateix Jaxx

ETHAdress - L'opció d'emmagatzematge en fred

Per a aquells de vostès que vulguin emmagatzemar Etereum sense connexió pot imprimir una cartera Paper Etereum. ETHAdress és un projecte de codi obert que crearà carteres de paper Etereum per a vostè. Igual que en BitAddress.org, el lloc crearà un parell de claus privada i pública amb el clic d'un botó. A continuació, pot imprimir aquesta informació i emmagatzemar-la en un lloc segur per la qual cosa no pirata informàtic extern serà capaç d'obtenir les seves monedes.

Una opció més és que està disponible per a xifrar la clau privada de manera que si vostè o algú més vol utilitzar les monedes que es necessita saber la contrasenya per desxifrar-lo.

Vostè mai ha de compartir la seva keywith qualsevol persona privada. A la imatge de dalt la meva clau privada està exposat públicament, però és perquè no hi ha monedes en aquesta cartera. En el moment en que algú sap la seva clau privada que té control sobre les seves monedes.

Usant ETHaddress probablement serà una manera relativament segura d'emmagatzemar Etereum. No obstant això, ETHaddress només es pot utilitzar amb ETH (no ETC). A més, si mai voleu enviar les seves monedes a una altra persona haurà d'importar les claus en una cartera en línia (per exemple, Èxode, Jaxx) i només llavors serà capaç d'utilitzar-les.

Feu clic aquípara visitar ETHAddress.

MyEtherWallet - Una interfície web per Etereum

MyEtherWallet és un lloc web que et permet crear, enviar i rebre Etereum sense que tingui cap control sobre les seves claus privades. En entrar al lloc, pot decidir si vol generar una cartera, enviar Etereum o una varietat d'altres opcions.

Si genera una cartera del lloc crearà un parell de claus pública-privada que serà protegida per una contrasenya que heu triat. A continuació, rebrà un arxiu descarregable amb aquest parell de claus per a un ús futur. Cada vegada que es vol enviar Etereum d'aquest arxiu necessitarà per pujar-lo al lloc i proporcionar la contrasenya.

Envia es pot fer a través de la pròpia pàgina web o per mitjà d'altres carteres com TREZORor Ledger. El codi del lloc és de codi obert i només funciona amb ETH.

Feu clic aquípara visitar MyEtherWallet.

Carteres Etereum estan encara en els seus primers dies

Tot i que Etereum ha existit des de fa uns anys, com es pot veure a partir de la varietat anterior no és tan popular com Bitcoin (encara). No obstant això, ja que el preu de Etereum està en alça darrerament crec que estarem veient carteres més Etereum i suport a canvi d'aquesta moneda aviat.

En el moment de l'escriptura també hi ha diversos intercanvis que donen suport Etereum (per exemple BitPanda, Cex.ioand més) però no crec que sigui una bona opció per utilitzar-los com carteres, per això no em cobreixo en aquest post.

Si vostè ha tingut alguna experiència amb les carteres anteriors o qualsevol altra cartera Etereum que no s'esmenten aquí m'agradaria escoltar sobre això en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revisió de Ledger Nano S - És millor aquest Bitcoin Wallet que TREZOR?