Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net | Catalan.Lamareschale.org

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Com Bitcoin es torna més i més convencional, també ho fan les carteres de maquinari Bitcoin. Carteres de maquinari són una forma d'emmagatzematge de fred que li permeten emmagatzemar una gran quantitat de monedes en un dispositiu amb una reducció por d'ells es la robin.

La forma carteres maquinari segur seus bitcoins és pel que els permet ser transferits si obté les seves mans a la cartera real i saber un codi pin. I, ja que no estan connectats a Internet 99,9% de les vegades, és impossible per als hackers per tenir l'oportunitat de craqueig ells.

Així que, per raons òbvies, carteres de maquinari han arribat a ser molt popular entre les persones que volen prendre la seva seguretat Bitcoin al següent nivell. La primera cartera maquinari era TREZOR, després que sortís LedgerWallet, i recentment, també va revisar KeepKey.

Però avui, vull revisar un tipus diferent de la cartera de maquinari - CoolWallet. CoolWallet és una cartera de maquinari que es veu bàsicament com la seva targeta de crèdit cada dia. La targeta és en realitat un dispositiu electrònic molt prima que genera i emmagatzema les seves claus privades en ell. Es pot connectar a qualsevol dispositiu que utilitza la tecnologia NFC o Bluetooth. Així, a diferència de TREZOR o LedgerWallet, CoolWallet pot connectar al seu telèfon mòbil i altres dispositius "USBless".

CoolWallet va començar com un campaignback IndieGoGo el 2014. Avui en dia, ja està en producció per a un altre lot enviament, com el primer ja s'ha venut. Aquí està el vídeo IndieGoGo del producte:

CoolWallet és una solució simple i elegant

En realitat em van donar un dispositiu CoolWallet complementària a provar. Aquesta és una de les primeres versions que s'han fet, pel que té alguns problemes que em referiré més endavant. Però des del primer cop d'ull, és de fet CoolWallet fresc. En obrir la caixa (que està molt ben dissenyat), s'obté el CoolWallet (que s'assembla a una targeta de crèdit), el carregador i alguns altres "utilitats" (connector USB, un lloc per escriure la seva llavor, etc.).

La targeta en si se sent com una targeta de crèdit regular. És resistent a l'aigua i té una pantalla de visualització (24.6mm x 21.9mm) que actua com una capa de protecció per a mostrar-li les contrasenyes i llavors, i sol·licitant permís per enviar els fons. Aquesta és una característica important, ja que significa que ningú pot veure la informació sensible es mostra a la CoolWallet llevat que estan drets darrere de vostè o la filmació de la pantalla d'alguna manera.

El cercle confinat es pot veure al costat de la meva polze és en realitat un botó de control que li permet operar la targeta. El meu únic comentari sobre aquest botó és que jo no entenia que en realitat era "fer clic" des del principi, i va haver de posar en contacte amb el suport de CoolWallet sobre això.

La bateria de la targeta té una durada de dos anys, i si es vol recarregar la targeta, tot el que ha de fer és posar-lo a la part superior del carregador. Hi ha un munt d'altres característiques interessants de CoolWallet, igual que el fet que es pot doblegar fins a 15 graus, és resistent a la calor fins a 60 graus centígrads, etc. La majoria d'aquestes característiques addicionals es poden trobar a la pàgina FAQ de la companyia.

Per tant, en termes de disseny, el CoolWallet aconsegueix una 10 dels 10 - és probablement el disseny més portàtil i compacte per a una cartera de maquinari que he vist fins ara.

Configuració de la CoolWallet pot ser una mica lent

Quan vaig crear la meva primera TREZOR, tot el procés va ser bastant transparent; amb CoolWallet, que tenia una mica d'un temps difícil. En primer lloc, ja que està orientat per la naturalesa mòbil, que haurà de passar per l'etapa addicional de la descàrrega d'una aplicació mòbil per al telèfon (en lloc de només tenir accés a una pàgina web en el vostre navegador).

A continuació, ha de vincular el dispositiu mòbil amb la seva cartera, que és bastant senzill. El següent pas és crear la seva clau privada i la llavor. Es pot triar entre una llavor paraula dins de l'opció d'aplicació i una opció de nombre de llavors. Si vas amb l'opció número de llavors, vostè està triant la versió més segura, ja que vostè està utilitzant una "segona pantalla", el que vol dir que algú ha d'estar físicament a prop seu per tal d'copiar la seva llavor.

No obstant això, si vostè tria una llavor de nombre, després d'haver acabat el procés, se li demanarà per calcular el resultat de la suma de tots els números de la seva llavor. Això em va portar tres vegades per fer-ho bé. Els números són molt complicades (per exemple, 613.426, 52488, 407.618, etc.) andwhen realitzar la suma de 16 números, que tendeixen a cometre alguns errors, suposo. Recordeu que aquest és un procés d'un sol cop dirigit a la seva pròpia seguretat (assegurant-se que pot recuperar les seves bitcoins si cal). Així, tot i que és més aviat un llast que altres carteres de maquinari, suposo que és acceptable per a una màxima seguretat.

Aquí està la configuració completa de la cartera:


Com es pot veure al vídeo, l'enviament de monedes de la CoolWallet és bastant fàcil. És igual que qualsevol altra aplicació de moneder mòbil, únicament amb la protecció addicional a través de la targeta de CoolWallet.

Així que vaig a utilitzar per emmagatzemar les meves CoolWallet bitcoins?

CoolWalletis una bonica peça de programari, i si estigués simplement comparant la facilitat d'ús, probablement triaria CoolWallet sobre una altra wallest de maquinari que hi ha. No obstant això, jo faig servir carteres de maquinari per tal d'emmagatzemar la major part dels meus bitcoins, ja que estic a la recerca de major seguretat. I ja que aquest és el cas, no estic preocupat per la facilitat d'ús tant com jo estic preocupat per l'estabilitat d'un producte i una empresa.

No em sento la companyia ha guanyat la reputació suficient per a mi confiar en els meus bitcoins amb el seu producte. Vull dir, què passa si l'empresa fa fallida de la mateixa manera que moltes empreses han Bitcoin en l'últim any?

També el procés d'instal·lació encara se sent una mica glitchy el que farà que em vacil·lo com un principiant. El producte no ha guanyat suficient tracció dins de la comunitat Bitcoin per tal que sigui completament provat pels millors frikis Bitcoin per aquí.

No sóc un aficionat a la tecnologia; Jo sé com avaluar la facilitat d'ús i l'ús general d'un producte, però si vull saber si CoolWallet és de fet "prova de hackers", probablement a confiar en alguna opinió Reddit. No obstant això en el moment en que vaig poder trobar només onethat no semblava tenir prou suport. Jo però trobar a terme una revisió que té un profund recorregut de la cartera i sembla fer una bona feina en la descripció dels pros i els contres.

Això és el que Coolwallet havia de dir sobre el seu producte:

CoolWallet aplicació és de codi obert i de llavor pot recuperar la seva bitcoin en qualsevol BIP 32 recolzat cartera HD.

El més important que m'agradaria veure és com CoolWallet pot treballar de forma independent de la seva aplicació mòbil, de manera que fins i tot si l'empresa tanca, no hi ha por dels meus bitcoins perdre.

Estem intentant posar en pràctica el nostre maquinari amb altres proveïdors cartera Bitcoin. Mentrestant, les persones que estiguin interessats poden revisar la nostra aplicació en Github (https://github.com/CoolBitX-Technology/coolwallet-ios). Les dues carteres HD (nombre de paraules) i són recuperables - paraules amb BIP 32 suportats carteres i els números de codi obert amb la nostra aplicació iOS.

CoolWallet (CoolBitX l'empresa) no té accés a les seves bitcoins pel que els seus bitcoins no es perdran si l'empresa tanca.

Ja que no estan connectats a Internet 99,9% de les vegades, és impossible per als hackers per tenir l'oportunitat de craqueig ells.

El maquinari CoolWallet es desconnecta el 100% de la Internet. Només s'envia transaccions signada al dispositiu mòbil. Els pirates informàtics no poden obtenir les claus privades a través de la transacció signat.

De moment CoolWallet no serà utilitzada per emmagatzemar una gran quantitat de les meves monedes. I si no estic emmagatzemar una gran quantitat, que només pot fer servir qualsevol dels meus carteres calents que es carreguen en el meu telèfon mòbil. Crec, però, que si l'empresa continua en la mateixa direcció que es van realitzar, en, tenen un futur brillant. El més important que m'agradaria veure és com CoolWallet pot treballar de forma independent de la seva aplicació mòbil, de manera que fins i tot si l'empresa tanca, no hi ha por dels meus bitcoins perdre.

¿Vostè ja té un CoolWallet o qualsevol altra cartera de maquinari? M'encantaria escoltar les seves experiències amb ells.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió del CEX.IO 2017 - Per què els usuaris de Reddit es queixen daquest Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

Revisió de Virwox: és legítim o una estafa?

Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

Post Tacocoin

Mineria contra la compra de Bitcoins: on us costarà 10 dòlars?

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner