Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur? | Catalan.Lamareschale.org

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?

Més seguretat Bitcoin = Menys flexibilitat

Quan ens fixem en les diverses opcions per a la seguretat Bitcoin el més segur dels mètodes és - almenys flexibilitat que té en la despesa de les seves monedes. Per exemple, l'emmagatzematge de les seves monedes en un moneder de paper segur, que es considera bastant segur que només permet a les monedes de dipòsit. Quan es vol retirar elles haurà de trobar un client Bitcoin i exportar els seus claus privades.

Quin és TREZOR i per què és diferent?

La creació d'TREZOR és bastant simple. Que connectar el dispositiu a l'ordinador, instal·lar un "pont" que permet que el TREZOR per comunicar-se amb l'ordinador i seguiu les instruccions.

L'elecció d'un codi PIN

Un codi PIN s'utilitza per identificar que vostè és el propietari real de la TREZOR cada vegada que el connecta a un ordinador. El procés de configuració és que s'utilitza una combinació de tots dos fulla del dispositiu TREZOR i l'ordinador per tal d'assegurar-se que serà molt molt difícil de robar que el PIN. Se li demanarà que faci clic als números corresponents a la pantalla de l'ordinador d'aquesta manera: Mentrestant la visualització dels nombres reals és només visible en la seva TREZOR: aquesta manera, fins i tot si algú està monitoritzant les pulsacions del teclat es no serà capaç de saber el que el seu PIN és. Quan s'està configurant el seu TREZOR per primera vegada, se li ha d'introduir el seu nou PIN dues vegades. Observi que els números que es veuen en el canvi TREZOR entre les entrades.

Anotar la llavor TREZOR - clau privada del seu mestre

A continuació se li demanarà que escrigui el seu llavor de la recuperació. La seva llavor és una llista de conjunt secreta de les paraules que utilitzarà per recuperar els seus diners en cas que perdi la seva TREZOR. El dispositiu us mostrarà una llista de 12 paraules (es pot triar més per a més seguretat), que haurà d'escriure. Aquesta llista s'ha de mantenir en un lloc segur, ja que es pot utilitzar per a recuperar les seves claus privades.

Ja està bo per anar!

Una vegada que acabi la configuració que es necessita per connectar el TREZOR a qualsevol ordinador i l'accés MyTREZOR.com - Aquest és el client per a la Bitcoin TREZOR. Des d'allà es pot ser capaç d'enviar bitcoins a qui vulguis. Pot TREZOR ser hacker? Una de les millors coses de TREZOR és que no hi ha "nom d'usuari" o "contrasenya" per al seu compte. Les seves credencials són la seva dispositiu TREZOR. Així que si algú no aconsegueix l'accés físic al meu dispositiu no hi ha manera que pugui accedir al meu compte. Però si algú pot accedir al meu dispositiu? ¿Què hi ha de la seva mal fet?!? L'atac "mal criada" és un nom donat a un atac que es fa físicament (no de forma remota) en un equip que es deixa desatès. L'atacant té la possibilitat d'accedir físicament a l'ordinador diverses vegades sense el coneixement del propietari - només imatge que tenies una treballadora de la llar que era el mal :)

Per a una protecció extrema - establir una contrasenya

En cas d'un "Maid Mal" la teva llavor i claus privades estan en risc. TREZOR ha resolt aquest per la qual cosa li permet afegir una contrasenya de protecció addicional. Això vol dir que va a recordar una frase que s'utilitzarà per accedir als seus bitcoins. La frase de contrasenya no ha de ser escrit en qualsevol lloc i ha de ser memoritzat.

Què hi ha de l'extorsió?

Quan totes les coses fallen, la força física pot ser l'última cosa que s'utilitza per accedir a la seva Trezor, també conegut com el "atac de clau de 5 dòlars", com s'explica en la següent imatge: Per aquest escenari es pot utilitzar diferents frases - cada un que condueix a una quantitat diferent de monedes. Pel que "regalar" la frase de pas d'esquer que porta a una petita quantitat de monedes, mantenint la major part de les seves monedes segures.

Així és TREZOR 100% plena prova segura?!?

No. Res és, però és el més a prop que arribi. Fins i tot l'última falla de seguretat que es troba a les unitats USB no s'aplica a TREZOR. Una cosa que TREZOR no pot protegir d'atacs de phishing es. Això vol dir que algú pot tractar d'enganyar a vostè per haver d'enviar bitcoins de la seva TREZOR a una adreça equivocada. No obstant això, això no és un mal funcionament del dispositiu - que és més d'un mal funcionament humà. Cal assegurar-se que la persona a qui està enviant a bitcoins és qui diu ser (aquí està la meva pròpia experiència amb el phishing). Per obtenir informació detallada sobre les possibles amenaces TREZOR i com estan sent tractats es refereixen a amenaces a la seguretat de TREZOR sectioninside les seves preguntes més freqüents.

Pensaments addicionals sobre l'TREZOR

La meva experiència amb TREZOR era extremadament agradable. La instal·lació va ser fàcil, el dispositiu és intuïtiu i les mesures de seguretat sembla bastant robust. Jo també estava molt impressionat amb l'equip de l'empresa, ja que sembla que són professionals molt qualificats en el camp de la seguretat Bitcoin. Qualsevol persona que és seriós la seguretat dels seus bitcoins 'ha d'aconseguir un TREZOR. La meva única preocupació pel que fa al seu TREZOR és client de Bitcoin. És a dir, diguem que l'empresa fa fallida - Com seguiré sent capaç d'enviar els meus bitcoins si el client no està funcionant? Bé pel que sembla diverses carteres per aquí ja es va començar a treballar en la compatibilitat TREZOR. Per exemple, electro té una TREZOR pluginwhich li permet gaudir d'una major seguretat de TREZOR amb la flexibilitat de l'electro.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Revisió del comerciant de Bitcoin: és possible un ROI mensual del 20% possible?

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin

Post Tacocoin

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Post Tacocoin

Bitbay revisat: comprar Bitcoins a Polònia

Post Tacocoin

La revisió de Billion Coin (TBC): How a Scam Go Bust

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

TREZOR contra LEDGER - Revisió de Wallets de mans en maquinari