Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Coinomiis una cartera moneda digital amb la funcionalitat de canvi disponible a Android i pròximament en iOS. No només és Coinomi segur, però se centra en la vida privada, i permet l'intercanvi gairebé instantani entre un nombre de diferents cryptocoins. Ja que la instal·lació és fàcil i la creació de la cartera només pren uns minuts, s'ofereix als entusiastes cripto una gran manera d'emmagatzemar i intercanviar moneda digital.

Amb Coinomi, els usuaris poden emmagatzemar i intercanviar Bitcoin, altcoins i tokens, sense haver de lidiar amb les regulacions KYC molestos, ja que no hi ha procés de registre. Amb el suport de 278 plans altcoinsand per a un major desenvolupament, Coinomi és un dels més potents carteres de múltiples monedes en el mercat. Encara que existeixen altres carteres de múltiples monedes, Coinomi ofereix la major comoditat, seguretat i característiques, sobretot pel gran preu de la llibertat.

Coinomi NO és Open Source

La majoria de les persones que estan interessades en moneda digital donen preferència al programari lliure, com ha de ser. Coinomi era part del moviment de programari de codi obert, el que permet que qualsevol pugui revisar el seu codi. Amb la revisió per parells, cap codi ocult, mòduls maliciosos, o gestes serien fàcilment identificables. Això assegura que els usuaris no estan subjectes a qualsevol tipus de malware ocult que en secret es beneficia Coinomi o de tercers.

Sembla, però, que fa un any Coinomi va traslladar el seu projecte a ser de codi tancat. Això no vol dir que el seu codi no és bona o maliciosos, però sí que vol dir que vostè no rep la mateixa quantitat de protecció o la transparència com ho fa amb codi obert.

Coinomi ofereix una incomparable privacitat

La major raó per la base d'usuaris Coinomi continua la seva expansió es deu a la major privacitat que ofereixen amb el seu servei. Atès que la majoria dels individus que posseeixen moneda digital estan a la recerca de privacitat, abans de res, ha de ser sabut que Coinomi no recull cap informació personal i oculta l'adreça IP dels seus usuaris per tal d'evitar les mirades indiscretes de la recol·lecció de dades sobre els hàbits o les transaccions de despesa.

En poques paraules, Coinomi no proporciona informació sobre els seus usuaris als governs o de tercers, una consideració important per a gairebé qualsevol persona involucrada en l'esfera moneda digital.

La por número u per a qualsevol persona amb una cartera moneda digital és si altres poden fàcilment accedir-hi. Amb Coinomi, les persones que tenen accés no autoritzat a un telèfon, encara no podien accedir als fons continguts en el mateix, ja que necessiten una contrasenya per realitzar intercanvis o recessos.

A més, els usuaris disposen d'una frase de recuperació de contrasenya que es pot utilitzar per tornar a obrir la seva cartera en un altre dispositiu si arriben a perdre el seu telèfon. En qualsevol cas, no hi ha punts febles de l'entrada, si un atacant no té la contrasenya o la frase de recuperació de contrasenya.

Les claus privades s'emmagatzemen al telèfon mòbil

Una altra pregunta comuna té a veure amb les claus privades, més específicament, on s'emmagatzemen les claus privades? D'acord amb les preguntes més freqüents a la pàgina web Coinomi, claus privades romanen en el dispositiu de l'usuari, ja que és una aplicació basada en el telèfon, i no en els servidors de Coinomi, de manera que la pirateria Coinomi és directament un esforç inútil que no és gran cosa.

Coinomi és el que es coneix com una cartera d'alta definició. Això vol dir que quan inicialment el va crear obtindrà una llavor de la recuperació que actuarà com la seva còpia de seguretat. Assegureu-vos que anotar-la en un lloc segur i privat.

Què passa si perdo el meu telèfon - són els meus monedes han anat?

Els telèfons tenen una tendència a acabar destruït, perdut o robat. Si un telèfon és robat, el lladre no serà capaç de moure fons d'una cartera o Coinomi intercanvi monedes, llevat que tinguin la contrasenya. En qualsevol situació, els usuaris poden simplement afegir Coinomi la seva cartera a un altre telèfon mitjançant l'ús de la llavor de la recuperació.

Coinomi permet l'intercanvi gairebé instantani

Coinomi es va associar directament amb els estàndards d'encriptació ShapeShiftso que intercanvien de forma ràpida i sobre la marxa és simple. En realitat, qualsevol persona que no vol tractar amb els intercanvis tradicionals i els riscos de seguretat associats amb ells ha de considerar l'ús de canviar de forma. Amb canviar de forma, l'intercanvi de monedes realment és tan simple com tap, tap, fet (es pot llegir la nostra revisió Shapeshift aquí). A més, Coinomi no cobra cap càrrec addicional, de manera que és un de la manera més fàcil i ràpida dels estàndards d'encriptació de canvi.

El monedes i fitxes poden ser intercanviats a través de l'Coinomi aplicació?

Com es va dir abans, 278 cryptocurrencies estan actualment exchangedon Coinomi. A més de Bitcoin (SEGWIT, USAF, i BIP148 són compatibles), altcoins, i èter tokenscan també ser intercanviat. En definitiva, gairebé qualsevol moneda o fitxa es poden afegir a Coinomi per tal de mantenir un ull cap a fora per a les noves addicions de forma periòdica.

Coinomi És fàcil d'utilitzar

Com cripto es torna més corrent principal, la facilitat d'ús és una necessitat de qualsevol aplicació que busquen sobresortir en la indústria. Coinomi té una bella interfície que gairebé qualsevol persona serà capaç d'entendre. Hi ha només unes poques opcions, com monedes de canvi i afegeixen una altra moneda a la cartera. Només cal que feu clic, clic, i entrar. En aquest moment, els usuaris amb qualsevol nivell d'experiència cripto han de poder intercanviar dins i fora de les monedes sense cap esforç. En resum, el domini de línia d'ordres no és necessària per tal d'utilitzar Coinomi.

Descarregar l'aplicació Coinomi

Coinomiis disponibles per als usuaris de telèfons Android. Els usuaris d'Apple han estigueu atents, ja que la versió de IOS sortirà aviat.

Instal·lació Coinomi és fàcil:

  • Feu clic a Crea nova cartera.

  • Els usuaris ara poden presentar amb una frase de recuperació. Copieu aquesta frase de pas en un full de paper, o millor encara, diversos trossos de paper i emmagatzemar-les totes en llocs segurs. No comparteixi aquesta frase de recuperació amb ningú, ja que aquesta és la clau mestra per entrar a la cartera Coinomi des de qualsevol dispositiu Android. Amb aquesta frase de pas, qualsevol persona podrà accedir a la seva cartera, fins i tot si perden el seu telèfon.

  • Després de guardar la frase de recuperació de contrasenya, els usuaris se'ls demanarà que ho confirmi.
  • A continuació, els usuaris se'ls demanarà una contrasenya. Com amb qualsevol contrasenya, estar segur utilitzar una àmplia gamma de nombres, lletres i símbols, com més llarg millor. Si bé molts experts recomanen una contrasenya d'almenys 8 caràcters, contrasenyes encara més llargues són molt més segurs.
  • A continuació, se'ls demanarà als usuaris seleccionar el cryptocurrenciesthey desitja que es mostrin en la seva cartera.

  •  Després d'això, els usuaris han d'estar d'acord a una nota legal
  • Això és!

En aquest punt, els usuaris poden intercanviar lliurement les monedes i tenir accés complet a la seva cartera. Tot el procés pren literalment a 3 minuts.

El que altres diuen sobre Coinomi?

D'acord amb els missatges a Reddit, representants Coinomi són molt sensibles, afirmant que tenen "centenars de milers d'usuaris satisfets" i que "han existit des 2014 i cap de les seves carteres a força de telèfon han estat piratejats o algun altre risc". Segons als usuaris, aquest sembla ser el cas, ja que no hi ha molts dir res negatiu sobre el seu servei.

Actualment, Coinomi no accepta monedes fiduciàries, de dèbit o targetes de crèdit. En altres paraules, ells no actuen com Coinbase, permetent als usuaris entren en l'espai moneda digital amb Fiat. No obstant això, tots els cryptocurrencies suportats poden ser enviats i rebuts, el que simplifica el procés sovint complicat de subjecció i moneda digital comerç.

Les preocupacions de seguretat importants a tenir en compte

Igual que amb gairebé qualsevol aplicació, els principals punts de falla tots habiten al voltant d'error humà. Des de l'aplicació Coinomi es construeix per a la seguretat, les preocupacions de seguretat descansaran directament sobre els usuaris:

  •  Mai proporcioni la contrasenya o la llavor de la recuperació a qualsevol.
  • Sempre actualitzar a la nova versió d'Android quan s'utilitza Coinomi per tal d'oferir el més alt nivell de seguretat.
  • Emmagatzematge de la frase de recuperació en un lloc segur per tal de poder accedir a la cartera, sense importar el que passi.

Conclusió - una gran opció de moneder mòbil

La facilitat d'ús de la cartera Coinomi, combinat amb una seguretat sense precedents és una peça del trencaclosques quan es tracta de l'adopció pública de Bitcoin i altcoins. Atès que els nous usuaris sovint no se senten còmodes negociació en bosses típics amb els números saltant tant a la banda preguntar i vendre, el comerç a través Shapeshift simplifica el procés enormement. Qualsevol persona, fins i tot els usuaris avançats, és probable que vegi el benefici d'usar la cartera Coinomi.

L'única preocupació Coinomi és el fet que ja no és de codi obert. No obstant això, hi ha molts excel·lents carteres per aquí que no són de codi obert, així (per exemple Exodusand Jaxx).

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

El millor maquinari de mineria Litecoin - Revisió Antminer L3 Scrypt Miner

Post Tacocoin

La meva inversió BTCJam Just Biaix

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?

Post Tacocoin

Coinbase contra Circle - Intentat amb els dos $ 500 Això és el que he trobat

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

Antminer T9 contra Antminer S9 - Quin és el millor Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

CryptoSteel revisió (la va cremar, la va superar i la va trencar a terra)