Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit

Potser un dels jugadors més antics de la cartera de Bitcoin Marketis de l'electro. Creat el novembre de 2011 per Thomas Voegtlin des de llavors ha estat modificat per diversos desenvolupadors (el codi és de codi obert). Electro és una cartera basada en client - el que significa que és programari de descarregar i executar des de l'ordinador. És només està disponible per als ordinadors d'escriptori en el moment i es pot descarregar des d'aquí.

Electro s'enorgulleix dels següents beneficis:

Ràpid

# 8211; el client no descarrega el blockchain, se sol·licita que la informació d'un servidor. Sense retards, sempre estigui actualitzada.

Segur

# 8211; Els seus claus privades són encriptades i mai surten del seu ordinador. La seva cartera es pot recuperar d'una frase secreta. També pot mantenir les seves claus privades fora de línia, i connectar-se a Internet amb una cartera de només observació.

Privat

# 8211; Els seus claus privades no es comparteixen amb el servidor. Vostè no ha de confiar en el servidor amb els seus diners. Els seus claus privades són encriptades i mai surten del seu ordinador. El servidor no emmagatzema els comptes d'usuari. No està lligat a un determinat servidor, i el servidor no necessita saber que vostè.

També una altra gran avantatge d'electro és que pot ser utilitzat amb TREZORor Ledger perquè pugui enviar bitcoins des del dispositiu d'emmagatzematge en fred també.

Molts també consideren redditors Electrumto ser la millor cartera de les mans cap avall per un ordinador d'escriptori. Però avui vull fer una ullada a electro des del punt de vista d'un novell, ja que sempre em va semblar que la cartera és massa complex. Recordeu que mai he fet servir abans de l'electro aquest post i jo estaré aprenent a usar-lo com vaig.

Una mena de pantalla d'inici esgarrifós

A primera vista quan la terra a la pàgina principal del lloc de l'electro es veu molt net i comprensible. No obstant això encara estic una mica dissuadit de captures de pantalla com la que es mostra a continuació com un principiant:

Només sembla ser massa tècnic (OMI). No obstant això, això és un gran salt de la forma en la pàgina d'inici que mirava.

Quan feu clic a "descarregar" Em dóna l'opció de triar entre "fàcil instal·lació" i altres instal·lacions més avançades (per exemple, instal·lacions de pitó i instal·lacions per a desenvolupadors). Això és molt bo ja que sé exactament a on anar.

El procés d'instal·lació és bastant simple i directe. També té l'opció de treballar amb les carteres de maquinari que he indicat anteriorment. La creació de les carteres prendre una mica més d'un minut.

Simple i al punt (potser massa simple?)

La interfície d'usuari de la cartera real és força senzill. Vostè té diferents pestanyes a la part superior que li permeten triar entre "enviar", "rebre" i altres opcions relacionades amb la cartera.

A la part inferior té la configuració del sistema, com ara canviar la contrasenya, l'estat de connectivitat de la xarxa i també una manera "lleuger" en què només pot enviar bitcoins ràpida a la gent.

En general, és bastant simple. La meva única preocupació és que per a un novell aquesta cartera encara pot ser confús ja que se centra en la funcionalitat i no l'experiència de l'usuari. És a dir, si no sé res de Bitcoin i descàrrega aquesta cartera no vaig a saber el que cap de les coses que aquí significa.

Addició de la informació d'eines curtes de la cartera pot ajudar a netejar els diferents camps o fins i tot un tutorial nouvinguts a Bitcoin. Electro té molt extensa documentationabout la cartera i també una categoria BitcoinTalk activa on es pot obtenir respostes a les seves preguntes. No obstant això, com tantes altres carteres per aquí que només se centren en la funcionalitat i no en el que es coneix com incorporació al client ".

Incorporació del client és el procés d'augmentar la probabilitat que els nous usuaris a tenir èxit en adoptar el seu producte. Hi ha una gran websitethat mostra diferents exemples d'aquests processos en empreses ben conegudes. Però suposo que és el preu que se sol pagar per a la creació d'una peça sense ànim de lucre de programari. La gent es concentra únicament en la facilitat d'ús, i per desgràcia això és el que dificulta la cartera al final.

Per acabar - electro és una gran cartera ràpid, segur i estable, però no és convenient per a novells. La cartera ha semblen recorregut un llarg camí des que va començar cap a fora i també es va guanyar la confiança massiva a la comunitat de Reddit Bitcoin. Així que si vostè sap una mica sobre Bitcoin això és definitivament una bona opció.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Changelly contra ShapeShift: els intercanvis Instant Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Revisió: Paxful contra Bitcoins locals

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient

Post Tacocoin

Revisió de Virwox: és legítim o una estafa?

Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Millor cartera dEthereum (Actualització 2018): 5 Opcions revisades

Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?