Revisió GreenAddress.it | Catalan.Lamareschale.org

Revisió GreenAddress.it

Revisió GreenAddress.it

Quan vaig començar amb Bitcoin, hi havia molt poques opcions en el departament de cartera, però en aquests dies hi ha tants que pot arribar a ser molt confús. Normalment jo recomano simplement una cartera per a principiants, però aquestes carteres s'actualitzen molt sovint fer aquestes recomanacions només de forma temporal rellevant. Així que aquí s'espera que sigui el primer d'una sèrie de revisions de programari de cartera, que li dóna una idea del que ofereixen les diferents carteres Bitcoin i ajudar a triar el lloc per a tu.

Aquestes revisions no inclouen "puntuacions", sinó recomanacions. Cada cartera revisat en aquesta sèrie serà revisada perquè és bo per a alguna cosa o algú, no perquè són "el millor" o "pitjor" o en algun punt intermedi.

Divulgació: Estic familiaritzat amb el fundador de GreenAddress.it i li he allotjat mentre assisteix a la conferència BitcoinTLV el 2014. Això ha permès que aconsegueixi una ullada més de prop a GA.it des de la perspectiva del fundador.

Plataformes - web, d'escriptori, Android, iOS

GreenAddress.it (o GA.it per abreujar) és una d'aquelles carteres que és més que només una aplicació. Quan s'obre una cartera GA.it, igual que amb moltes altres carteres, en realitat estàs creant una llavor que pot ser reutilitzat i importar-se en qualsevol aplicació GA.it (com en el seu telèfon, navegador, la cartera de maquinari, etc.). Hi ha una versió del navegador (sense requereix instal·lació, disponible per a totes les plataformes) amb totes les característiques Si vostè no està massa preocupat per la seguretat. No obstant això quan s'obre la seva cartera en el seu navegador que l'ha d'advertir de les millors pràctiques de seguretat (com a bons carteres hauria), i recomanarà la descàrrega d'una aplicació instal·lada localment en Android, iOS o l'escriptori utilitzant les extensions de Chrome d'espai aïllat (compatible amb Windows, Mac i Linux). La versió d'escriptori requereix que Chrome està instal·lat, encara que en realitat no requereix l'ús de Chrome.

TL; DR

# 8211; GA.it cobreix totes les principals plataformes amb aplicacions instal·lades localment i també ofereix una versió web. Aquesta és la compatibilitat entre plataformes en el meu llibre.

Les claus privades - 2 de 2, sense esperances

GreenAddress està dissenyat amb la intenció d'oferir una solució per a les transaccions 0-confirmació mitjançant l'ús d'adreces "verds" per a l'enviament. Això vol dir que qualsevol servei o comerciant que confia GreenAddress pot estar segur que les transaccions enviades a través d'GA.it no seran dobles gastat (i per tant et estalviarà temps d'espera de confirmació). Ho fan mitjançant la presa de les seves carteres utilitzen febrer 2 multisig, es manté una clau i GreenAddress.it sostenint l'altra clau. GA.it no pot realitzar transaccions que no aproven perquè es manté l'altra clau.

Cada vegada que realitzi o rebi una transacció, GA.it li enviarà nTimeLock-ed transaccions signades pel que és possible recuperar els seus diners, fins i tot si GA.it desapareix sobtadament l'ús d'una eina de codi obert anomenat suau. Això fa que la cartera sense esperances (gràcies, mal·leabilitat) No obstant això, si alguna vegada què desapareix GreenAddress.it que requeriria una mica de compromís.

GA.it li permet crear 2 de 3 comptes multisig que li permeten sostenir 2 de les claus. Això vol dir GA.it no pot proporcionar seguretat en les transaccions 0-confirmació, però, també li permet tenir un control total i sense transaccions nTimeLock-ed i les seves eines (usant electro) i fa que la cartera totalment sense esperances. GA.it proporciona guies pas a pas exactament com recuperar la seva cartera per a cada mètode.

TL; DR

# 8211; Vostè porta a terme una clau privada i GA.it sosté una clau privada, però, és sense esperances. També és possible sostenir març 2 claus privades.

L'experiència d'usuari i Característiques

GA.it està completament equipat amb tot el que es podria esperar d'una cartera. Les característiques bàsiques inclouen:

  • Llavor mnemotècnica (fàcil d'escriure per còpia de seguretat)
  • De seguretat PIN
  • Autenticació de dos factors (l'ús de correu electrònic, Authenticator, SMS o per telèfon)
  • Traducció automàtica a la moneda local i la denominació decimal (BTC, MBTC, broques, etc.)
  • Comptabilitat separada (que li permet utilitzar els "comptes" per separat a la mateixa carpeta)
  • Els codis de barres per a l'enviament / recepció, així com la importació / exportació

Les característiques addicionals (molts són gràcies a la 2 de 2 multisig model):

  • Establir límits de despeses: això permet passar fins a un límit abans de requerir autenticació de dos factors
  • Connectar als comptes socials: això permet que altres li enviï diners sense necessitat de compartir les adreces de Bitcoin, així com l'activació d'un "únic rellotge" manera d'utilitzar aquests comptes
  • URL de pagament: això li permet crear un vincle que pot generar una adreça Bitcoin de la seva cartera; això és molt útil per a rebre consell o pagaments sense necessitat de compartir manualment les adreces Bitcoin
  • Confirmació de la transacció instantània (només disponible per donar suport als serveis i comerciants)

Quant a la UX, he d'admetre que GA.it és una mica feble en aquest front en comparació amb altres carteres. De vegades se sent com si ofereixen massa característiques. La cartera no té una forta sensació d'estètica i comoditat. Les carteres per a totes les plataformes són en realitat la mateixa base, i quan es mou d'una plataforma a una altra, se sent com la mateixa cartera exacta. L'única excepció és la versió "lite" per Android GreenBits ben anomenat, que en realitat s'assembla a una cartera mòbil adequat. No té totes les característiques (que encara es pot accedir fàcilment amb la versió "completa '), però en realitat és molt més còmode per a l'ús mòbil i se sent bé.

Només tinc una petita queixa amb UX i que quan no té prou diners per pagar la cartera no l'ajudarà - simplement diu "no hi ha prou fons". La majoria de les carteres us demanarà si voleu enviar una mica menys per fer espai per a la quota a la miceli i fins i tot BC.info. Pot ser una mica petit, però puc trobar aquest tipus de UX coses que són importants - per la qual cosa moltes vegades he volgut enviar la resta de la variació de la cartera GA.it i vaig haver de endevinar quant a deixar per la quota.

TL; DR

# 8211; Una de les carteres més prestacions per aquí, si mires al teu voltant trobarà probablement més del que pensava que vostè està buscant en una cartera. Se sent com un programador de temps complet integrat amb l'aplicació és només un dissenyador a temps parcial.

Resum

Crec que aquesta cartera ofereix bones característiques, bona seguretat i una experiència d'usuari mica feble. Si vostè està buscant on desar la major part de les seves monedes "calents" (els que no estan en emmagatzematge en fred) en general, jo recomanaria GA.it. Si vostè és un tipus paranoide i que està buscant per trustlessness completa i absoluta pot utilitzar les 2 de 3 comptes i tot i així obtenir la major part de les característiques però és possible considerar altres carteres (probablement amb una forta seguretat multisig). En general no recomano aquesta cartera per a novells causa de l'aspecte del disseny i la quantitat de temps i esforç que es requereix per obrir una cartera (30 segons en lloc de 5 segons per altres carteres simples), i també perquè els principiants no necessiten o volen totes aquestes característiques. No obstant això, la combinació de característiques i la versió mòbil de la cartera fan d'aquesta cartera un dels meus favorits personals.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Bitcoin contra Ethereum: Comparació de Cryptocurrency

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

Revisió del robot BTC: és una estafa? Resultats reals dels usuaris de bitcointalk

Post Tacocoin

Revisió Antminer S9 - 6 coses que cal saber abans de comprar

Post Tacocoin

Sha revisat HitBTC: és el proper Big Exchange?

Post Tacocoin

Revisió de Wallet Electrum: ressenyes personals i Reddit

Post Tacocoin

El meu nou millor Bitcoin i un monedero altcoin - Exodus Wallet review

Post Tacocoin

Donar el regal de Bitcoin per Nadal - Idees Bitcoin Gift

Post Tacocoin

A la recerca duna alternativa de Bitcoin? Aquí hi ha 6 monedes a considerar

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Sha revisat Bitcoin Trezor, és segur?