Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin

Revisió de Wallet Jaxx: una cartera de tot Bitcoin

Importnat: el 10 de juny 2017 va informar d'una fallada de seguretat en relació amb Jaxx. El temps de Jaxx va ser notificada sobre això però no han implementat una solució encara. Suggereixo evitar Jaxxuntil això es tracta.

Recentment he revisat les millors carteres Etereum aroundand vaig trobar amb Jaxx- una cartera Bitcoin independent que està disponible per a la majoria de dispositius (Windows, Apple i Linux d'escriptori, Android i el IOS mòbils i tauletes, i Google Chrome i les extensions de Firefox.)

Avui m'agradaria fer una ullada més profund a Jaxx i veure com es compara amb altres carteres d'escriptori amb èxit. Per a aquesta revisió, he descarregat la versió d'escriptori Mac OS i la versió de IOS.

Alerta de spoiler - Jo estava bastant impressionat.

El disseny és gran, la interfície d'usuari és increïble

La primera cosa que he notat en Jaxx és el disseny. La cartera utilitza belles pantalles negres, minimalistes que aporten simplicitat per a l'usuari. No obstant això això no és el que em va portar venut a la cartera. El que va ser realment sorprenent, al meu entendre va ser la senzilla interfície.

Fins i tot si vostè és un principiant és probable que administrar a utilitzar Jaxx sense molts problemes. La configuració és força simple i l'ús continu es limita als aspectes bàsics com ara "enviar" / "rebre" i canviar el tipus de moneda.

Amb Bitcoin i cryptocurrencies ser un tema tan tècnic que realment necessitem aquest tipus de productes que no espantar a l'usuari de distància.

No obstant això, el fet que la interfície és mínima no vol dir que Jaxx no proporciona a l'usuari amb funcions avançades. Una vegada que es fa clic al botó "Menú" (a dalt a la dreta) s'obté tota mena de funcions avançades que inclouen:

  • Addició / eliminació de diferent suport moneda
  • L'ús de diferents tipus de canvi
  • Configuració de mida de quota de transacció per a la confirmació de més ràpid / més lent (veure imatge de sota)
  • Visualització de la clau privada de la cartera
  • Còpia de seguretat de la cartera
  • Importació de fons de una cartera de paper
  • L'establiment d'un PIN de seguretat

Aquestes opcions probablement cobreixen la major part, si no totes, de les característiques que solen buscar a la cartera. A més, cada característica ve amb una petita punta de l'eina que s'explica més sobre això pel que no ha d'anar a buscar a la web per a les explicacions.

Altcoin suport disponibles per a la majoria de les monedes principals

Jaxx no és només una cartera Bitcoin, sinó que també suporta una gran quantitat d'altres altcoins més importants, incloent: Etereum (ETH i ETC), Dash, Trepant (REP), litecoin (LTC), Zcash (ZEC) i RSK.

Com afegir o eliminar una moneda triga només dos clics - Anar a "Menú" -> "carteres" i selecciona el que les monedes que li agradaria tenir en la seva cartera Jaxx.

Shapeshift integració és un element de canvi

Una de les característiques més importants Jaxx té que no està disponible en altres carteres una construïda en la integració amb canviar de forma. ShapeShiftis un servei d'intercanvi per a la conversió entre senyals blockchain i monedes. Canviar de forma s'ha integrat directament en Jaxx per permetre la conversió en l'aplicació entre totes les monedes Jaxx dóna suport. Aquí està a un minut explicació sobre com funciona canviar de forma:

Això significa que pot intercanviar Bitcoin de ETH, per exemple, dins de l'aplicació. Per tal de fer-ho només cal fer clic a la icona de guineu dins de l'aplicació (veure més avall) i decidir què i quant voleu intercanviar.

Algunes reflexions addicionals sobre Jaxx

Un dels inconvenients de Jaxx és que no és de codi obert. No obstant això, els desenvolupadors van fer el codi font disponible lliurement per a qualsevol que estigui buscant per revisar-lo en la pàgina web de la cartera. El suport a la cartera es realitza a través d'un sistema de venda d'entrades i hi ha una robusta fi | La pagein per resoldre els problemes pel seu compte.

També he tractat de buscar comentaris en línia sobre Jaxx. Jo trobat diversos peoplewho tenien issueswith la cartera en el passat. No obstant això no vaig poder trobar res negatiu dels últims 3 mesos. També vaig trobar alguns força positiva reviewsabout la cartera, així que suposo que és una qüestió personal.

En cas d'utilitzar Jaxx?

He revisat prèviament Èxode, una gran cartera d'escriptori al meu entendre, i he de dir que crec Èxode ha trobat el seu partit. Jaxx és una increïble peça de programari, ia diferència d'Èxode està disponible en tots els àmbits per a mòbils i d'escriptori per igual.

Un cop dit això, l'empresa encara és jove (només un any i mig d'edat crec). Afegir el fet que Jaxx és una cartera calenta i s'arriba a la conclusió que no és aconsellable mantenir una gran quantitat de monedes en ell. Això no és necessàriament alguna cosa a veure amb Jaxx, és només una mesura de seguretat bàsica - Mai mantenir una gran quantitat de monedes en un moneder calent. Per a grans quantitats sempre usen una cartera de maquinari (és a dir TREZOR, Ledger), però per als més petits "dia a dia" equival Jaxxis una excel·lent opció en el meu llibre.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin CoolWallet: en realitat és un moneder net

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió dAvaTrade Bitcoin Trading

Post Tacocoin

BitPanda revisió: compreu Bitcoin amb Skrill, SEPA o una targeta de crèdit

Post Tacocoin

Revisió de Bitstamp: És lIntercanvi més barat per comprar Bitcoin?

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió dEToro Bitcoin Trading

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

Millors carteres descriptori Bitcoin de 2017: 4 carteres revisades (Mac, Windows, Linux)