KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

En l'últim any o així he arribat a revisar dues carteres de maquinari Bitcoin - TREZORand Ledger. També he aparellat a ells al cap headand comparació de les diferències, però avui dia un nou competidor ha entrat a la sorra.

KeepKeyis l'última carpeta de maquinari criptogràfic. I dic cartera de maquinari de xifrat i la cartera de maquinari no Bitcoin perquè pel que sembla KeepKey dóna suport Bitcoin, Testnet, litecoin, Namecoin, dogecoin, i Dash (encara que de moment la interfície de Chrome només és compatible amb Bitcoin).

Vostè pot veure una introducció de vídeo complet per Keepkey aquí.

Unboxing un bell disseny

La primera cosa que vostè notarà quan rep el seu KeepKey és el emocionant de tot el procés és sense caixa. Es pot dir que una gran quantitat de pensament es va posar en el disseny d'envasos i producte. La caixa ve amb un segell KeepKey el que demostra que ningú ha obert abans, el que indica que el dispositiu és segur.

En comparar això a TREZORor Ledger'spackaging se sent automàticament que vostè està en una lliga diferent per dir-ho. El contingut de la caixa inclou la cartera de maquinari KeepKey, un cable USB per connectar el moneder KeepKey a l'ordinador, una targeta per escriure la seva frase de recuperació en ell i un estoig de cuir agradable per mantenir aquesta targeta en.

Començar és simple i fàcil

Igual que altres equips de les carpetes que no es necessita molt per començar amb KeepKey, haurà de descarregar dues aplicacions cromades (un per a la generació d'una cartera i una per a la connexió a través de KeepKey Chrome) i ja està bo per anar.

Pot sonar estúpid, però elegant disseny de KeepKey i animació digital fresc fa que l'experiència d'ús se sent molt millor que altres carteres de maquinari. El dispositiu en si també se sent molt més duradora.

Tot i que vostè no serà capaç de caminar una estona amb ell còmodament a la butxaca com TREZOR o Ledger, cal recordar que es tracta d'una cartera de maquinari que s'utilitza per emmagatzemar grans quantitats de Bitcoin - així que per què vols que caminar al voltant amb ella en el primer lloc.

El dispositiu utilitza el mateix segon protecció de la pantalla que utilitza TREZOR que el fa més segur a les tecles d'espionatge. La interfície d'usuari de la cartera Chrome és simple i intuïtiva.

Heus aquí una guia de vídeo sobre com configurar Keepkey.

KeepKey compta amb totes les característiques de maquinari cartera Bitcoin "estàndard" com les actualitzacions de firmware, no hi ha requisits de compatibilitat del sistema operatiu, la signatura de missatges, recuperació de dispositiu i més. El FAQ pageof la cartera pràcticament cobreix totes les característiques i també en el moment indica que KeepKey és compatible amb TREZOR v1.3.3.

No obstant això, cada producte té els seus desavantatges

KeepKey sembla un producte bastant sòlid, però, com un usuari no tècnic que no ho va a utilitzar de moment. La raó és que KeepKey com una empresa no ha obtingut suficients "punts de reputació" al meu entendre. En el moment en que personalment ús TREZORas la cartera de maquinari, i això és principalment perquè han rebut prou retroalimentació positiva formen la comunitat Bitcoin. A més, sé que les persones que dirigeixen l'empresa i confiar-hi.

Com algú que no és tècnica i no es pot aprofundir en l'autèntica pètries que és important per a mi veure que les persones més intel·ligents a la sala de l'aprovació d'un producte.

Per descomptat KeepKey és de codi obert i tot el que ho desitgi pot llegir el codi, però no se sap molt bé com llegir el codi font obert i dubto que moltes persones s'han passat per ella. Així que de moment vaig a estar esperant per veure com reacciona la comunitat a l'empresa abans de transferir les meves bitcoins a la cartera de KeepKey.

Finalment, però no menys important, el preu de KeepKey solia ser més que el preu de 2x TREZOR i més que el preu de 7x Ledger. Quan s'acaba de sortir que tenia un preu de $ 239 però, recentment el preu ara s'ha reduït a $ 99. Així que ara Keepkey és de fet una molt bona alternativa a TREZOR o Ledger.

KeepKey es poden comprar a través de la companyia websitewith Bitcoin / Paypal o mitjançant Amazon.

Conclusió - El gran producte a molt bon preu

Els nois de KeepKey van fer un gran treball amb la creació d'una cartera de maquinari Bitcoin fàcil d'utilitzar molt ben dissenyat. Si no us importa la mida del producte, això és un producte fresc a la propietat. Personalment, vaig a esperar una mica més fins que començar a transferir els meus bitcoins a KeepKey però això no té res a veure amb el producte en si, que és més d'una cosa reputació.

Si vostè ja té un KeepKey o qualsevol altra cartera de maquinari, m'agradaria saber la seva experiència amb ella o respondre a qualsevol pregunta que tingui en la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Coinmama contra Coinbase: comprant Bitcoin de 150 € amb My credit card

Post Tacocoin

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Post Tacocoin

Revisió de Xcoins: és una forma legítima de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Coinbase contra Btc-e contra BitStamp - On hauria de comprar Bitcoins?

Post Tacocoin

Revisió i anàlisi de la xarxa Bitclub

Post Tacocoin

Bitcoin Faucet WordPress Plugin per 99Bitcoins

Post Tacocoin

Luno (anteriorment BitX) Bitcoin Exchange i Wallet van revisar

Post Tacocoin

Revisió Bitcoin Miner: The AvalonMiner 721 (Avalon 7) - Val la pena?

Post Tacocoin

Millor Bitcoin Wallet per al 2014: Blockchain contra MyCelium contra Coinabse

Post Tacocoin

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris

Post Tacocoin

Revisió Antrouter R1 - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

De TREZOR a LastPASS: Millor controladors de contrasenya 2017 Revisió