Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció) | Catalan.Lamareschale.org

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Moneder de Ledger revisat per 80 usuaris de Reddit (sense codi de promoció)

Fa aproximadament 2 mesos vaig fer una comparació entre TREZOR i el Moneder Ledger. Després d'utilitzar el meu ledgerfor un temps vaig pensar que busquen a altres comentaris en línia de Bitcoiners que també són propietaris d'un dispositiu. Vaig anar a través de diversos missatges Reddit i fils BitcoinTalk, això és el que vaig trobar.

Usuaris de Reddit semblen donar molt amor a Ledger

Dit això, el director general de Ledger va comentar en el pal de la comparació indica:

El nostre següent producte s'afegirà NFC / BLE compatibilitat (bluetooth), i compten amb una pantalla / teclat incorporat, amb un factor de forma de mida targeta de crèdit. Llavors aconseguirem la màxima seguretat amb l'ús total de la ubiqüitat (primers prototips es presentarà al MWC de Barcelona aquest mes de març).

A continuació em vaig trobar amb un post sobre la revisió de llibre major de Bitcoin Magazine. Les opinions es divideixen, bàsicament, però un usuari em va cridar l'atenció ja que és bàsicament l'únic a posseir tant TREZOR i Ledger al mateix temps. Ell diu:

He utilitzat miceli. I posseir tres Trezors-tres HW1 i dues nano llibre de butxaca. Després d'una gran quantitat d'experiments per al meu ús personal que he triat per anar a Greenbits amb el llibre major o HW1. En la meva humil opinió són la millor relació cost solució pràctica efectiva en aquest moment perquè he de passar els meus bitcoins amb el meu telèfon a tot arreu estic (per descomptat normalment guardo el meu llibre de comptabilitat a la caixa forta). Jo prefereixo aquesta solució a la cartera de paper / miceli perquè no vull tractar amb diferents mides de les carpetes de paper i per fer front al canvi.

L'article de la revista Bitcoin és també molt positiva sobre la seva experiència amb Ledger.

La manca d'una segona pantalla per a Ledger segueix sent un problema.

El fil més completa sobre les dues carteres de maquinari era més que una simple pregunta - TREZOR vs Ledger, que prefereix?

De nou despertar debatre sobre el fet que TREZOR té una pantalla mentre Ledger es pot combinar amb la seva comanda smartphonein per proporcionar autenticació de doble factor 2 (disponible per a Android de moment). Això encara no et prives de la inicialització del llibre major en un ordinador segura al 100% (pel que jo entenc). El lloc segueix i segueix i es posa molt "tècnic" en algun moment. La sensació general és que encara no hi ha un clar guanyador.

Hi ha algunes preocupacions que es plantegen en relació amb la seguretat Ledger pot oferir sense una segona pantalla com TREZOR però al meu entendre, aquests són rellevants només en casos extrems. Heus aquí un vídeo de curta durada per Ledger sobre com instal·lar el dispositiu.

Resum i codi de promoció

Puc dir per experiència pròpia que Ledgeris un gran producte. És assequible, ben dissenyat i sembla que la majoria de la comunitat en línia d'acord en que tot i que no és tan segur com TREZOR és prou segur per als seus necessitats. Esperem que els nous llibres de comptabilitat seran de fet compten amb un sistema incorporat a la pantalla el que farà que un producte encara millor.

M'he posat en contacte pel que fa a Ledger aconseguir alguns vals de descompte per als nostres lectors, però de moment no estan subministrant n'hi ha, si hi ha algun canvi vaig a estar segur per modificar. Assegureu-vos de subscriure a 99Bitcoins pel que no es perdi cap actualització.

És propietari d'una cartera Ledger? Si és així, m'encantaria escoltar els seus comentaris al respecte, així com a la secció de comentaris.

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Bitconnect: és legítim?

Post Tacocoin

Revisió de Virwox: és legítim o una estafa?

Post Tacocoin

Revisió EToro Cryptofund: Invertint en Bitcoin, Ethereum, i molt més

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App Review (Hacks, Trucs i Mod apk)

Post Tacocoin

Shan revisat les millors carteres Bitcoin de 2017 per al dispositiu mòbil Android

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

Shan revisat les millors xarxes danuncis Bitcoin

Post Tacocoin

Mineria web: obtenció una rendibilitat del vostre lloc web mitjançant navegadors dusuaris

Post Tacocoin

Desembre ICO Analysis - NAGA revisió

Post Tacocoin

KeepKey contra TREZOR - Revisió de Wallet de maquinari de Bitcoin

Post Tacocoin

Està Coinbase abusant dels participants del programa de referència?

Post Tacocoin

Revisió de coinbasis: 6 tema polèmic ha de ser conscient