Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018 | Catalan.Lamareschale.org

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Aquests són els guanyadors de la millor cartera de programari Bitcoin de 2018

Per a aquells de vostès que encara no han vist a terme l'episodi de Bitcoin Bitcoin pissarra dimarts a walletsI suggerim que ho faci abans de seguir llegint. Per a aquells de vostès que tenen, per ara vostè probablement sap que la forma més segura podrà deixar les seves bitcoins és a través de l'ús de les carteres de maquinari.

Carteres de maquinari utilitzen 2FA assegurant-se que per tal d'accedir a una cartera a provar la seva identitat per alguna cosa que tens (la cartera física) i una cosa que saps (el codi PIN de la cartera). Si vostè és seriós sobre Bitcoin, que necessita per obtenir una cartera de maquinari, jo personalment tinc 3 diferents.

Avui volia aprofitar l'oportunitat per enumerar que crec que són les millors carteres de maquinari Bitcoin en el mercat per a l'any 2017. Cal tenir en compte que els 3 millors carteres de maquinari Bitcoin presentaré són tots els grans productes. La diferència entre el primer, segon i tercer lloc és una mica menor com es veurà molt aviat.

# 1 - cartera de maquinari Ledger Nano S Bitcoin

He revisat el llibre major Nano Snot fa molt de temps i era totalment impressionat. La companyia, que solia ser el segon corredor a la cursa de la cartera de maquinari Bitcoin semblava haver aparellat és TREZOR principal oponent.

El Nano Shas un disseny elegant, intuïtiva interfície d'usuari, un ampli suport de altcoins (Etereum, litecoin, dogecoin, Zcash, Dash, Stratis) i el més important un preu atractiu. De moment el Nano S es ven per € 58, que és d'al voltant de $ 63 pel que és la cartera de maquinari més assequible de la part superior 3 també.

La companyia (LedgerWallet) ha existit el temps suficient per guanyar una reputació respectuosa i amb tota honestedat, no vaig poder trobar res dolent a dir sobre el seu producte. Tot i que he provat aquest producte personalment, de moment encara estic realment servir un TREZOR. La raó principal d'això és perquè quan vaig començar amb el Bitcoin Ledger Nano S no estava encara :)

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre el llibre major Nano S

# 2 - cartera de maquinari TREZOR Bitcoin

La cartera de maquinari personal és un TREZOR. Aquesta és la cartera de maquinari més antic en el mercat i, probablement, el més respectable també. TREZOR té un disseny agradable, molt fàcil d'entendre interfície d'usuari, i és compatible amb Zcash, Dash i Etereum a part de Bitcoin (ETH és recolzat a través d'una cartera externa anomenada MyEtherWallet).

El preu a la TREZOR és una mica més alt i és actualment $ 99. No puc dir que justifica un preu més alt que el Nano S i per tant està en segon lloc al meu entendre. No obstant això, com he esmentat abans, aquesta és una gran cartera i també es pot llegir el meu revisió completa d'aquí.

Finalment, el principal avantatge TREZOR té sobre els seus competidors és la reputació de l'empresa. Un dels fundadors de la companyia és Marek "Slush" Palatinus, que també va crear la primera piscina de la mineria Bitcoin (fundada el 2010).

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre TREZOR

# 3 - cartera de maquinari KeepKey Bitcoin

Venint en el 3r lloc tenim Keepkey, una cartera Bitcoin de maquinari amb un bell disseny, encara que una mica gran. Keepkey té característiques similars a TREZOR i el llibre major Nano S, però hi ha algunes raons que fan que sigui una mica menys atractiu al meu entendre.

En primer lloc, la cartera és massa gran per portar a la butxaca convenientment. La mida de la cartera Keepkey és gairebé el doble de la TREZOR o Ledger Nano S (com es pot veure a la imatge anterior). En segon lloc, l'empresa no ha construït una reputació suficient en la comunitat.

Coses addicionals que fan que m'atreveixo pel que fa a la compra del producte són:

  • He escrit al seu suport diverses vegades, però no he rebut una resposta encara
  • El seu certificat de suport de pàgines SSL sembla vàlid (veure aquí)
  • Algunes males crítiques dels últims mesos en Amazonseem a qüestionar la fiabilitat productes

A la banda brillant, Keepkey compatible amb una àmplia varietat de altcoins incloent Bitcoin, litecoin, dogecoin, Namecoin, Testnet, Etereum, i Dash. Keepkey moment, les vendes per 99 $ similar a TREZOR.

Feu clic aquí per obtenir més informació sobre Keepkey

Carteres addicionals de maquinari Bitcoin en el mercat

Al llarg dels últims 2 anys també he explorat algunes carteres addicionals de maquinari Bitcoin que no van arribar a la llista dels 3 així que m'agradaria esmentar aquí.

CoolWalletis una cartera de maquinari de targeta de crèdit a la recerca que vostè pot portar en la seva opinió pocket.My de Coolwalletwas positiu, però, la cartera no ha guanyat quota de mercat suficient perquè jo considero que és un producte estable.

BitLoxis altra cartera de maquinari vaig revisar, però, va ser en les primeres etapes i no vaig poder aconseguir que funcioni correctament. No he pres una altra mirada al producte des de llavors (això va ser al començament de 2016) i el producte podria haver fet més fàcil d'utilitzar.

Conclusió - Si vostè és seriós sobre criptografia, obtenir una cartera de maquinari

No hi ha res més senzill que aquest titular. Sí, carteres de maquinari costen diners i ningú com gastar diners en coses que es poden obtenir de forma gratuïta. Però la quantitat de la seguretat s'obté mitjançant l'ús d'una cartera de maquinari és molt més valuós que el $ 50- $ 100 que haurà de pagar per la compra del dispositiu real.

No digui "no em passarà" perquè una vegada que es converteix en el corrent principal moneda digital (i sembla que estem arribant molt ràpid) hi haurà molts més casos de pirateria o robatori. Assegureu-vos que està preparat...

Notícies relacionades


Post Tacocoin

Revisió de Bitseed: un nucli de Bitcoin complet i complet

Post Tacocoin

Les Millors Piscines Mineres de Bitcoin (Top 5 revisades)

Post Tacocoin

Examen Bitfinex: El major intercanvi mundial per volum

Post Tacocoin

7 targetes de dèbit Bitcoin comparades i revisades (2018)

Post Tacocoin

Revisió de GDAX: lintercanvi avançat de Coinbase, què tan bo és?

Post Tacocoin

Revisió de Coinomi: una cartera mòbil per a criptogràfics múltiples

Post Tacocoin

Revisió Robot de Litecoin LTC: dades reals, no desitjades, 100%

Post Tacocoin

Millors serveis de garantia de Bitcoin

Post Tacocoin

Revisió de Virwox: és legítim o una estafa?

Post Tacocoin

Revisió de Bitcoin Casinos - Els 5 millors llocs per a Bitcoin Gambling

Post Tacocoin

Revisió minera de Genesis Cloud: no és tan rendible com penseu

Post Tacocoin

Revisió de Binance: És una conversió de Cryptocurrency Legit?